Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is in combinatie met het Enneagram een prima manier om tal van psychische problemen op te lossen. Deze combinatie werkt niet bij iedereen, maar bij veel mensen werkt het goed. Omdat ik bij prive coaching werk op basis van resultaten (als een cliënt vindt dat het niet werkt, krijgt hij geen rekening en hoeft hij niets te betalen), kan ik goed zien hoe vaak NLP een uitkomst brengt. In mijn praktijk werkt het meteen goed voor vijf van de tien mensen. Van de andere vijf hebben er vier nog enige oefening nodig en helaas werkt NLP niet bij een op de tien.

Omdat ik niet van tevoren kan garanderen dat NLP werkt en ook niet van tevoren kan zien bij wie het wel werkt en bij wie niet (vaak blijken de zogenaamde moeilijke gevallen makkelijk te gaan en de op eerste gezicht makkelijke situaties juist moeilijk oplosbaar), stel ik alle NLP basistechnieken gratis ter beschikking zodat jezelf kan uitproberen en kan ervaren wat NLP voor je kan betekenen. Wanneer je eenmaal zelf ervaren hebt wat je met NLP kan, dan is er uiteraard de mogelijkheid om je er verder in te verdiepen wanneer je dat wilt.

Om zelf te ervaren wat je met NLP kan, is er het volgende stappenplan:

Gratis deel:

1) Opvragen gratis rapporten. In deze rapporten wordt beschreven hoe de belangrijkste technieken werken:



2) Aan de hand van de video is het vaker makkelijker om NLP uit te proberen:



3) Wil je nog meer in detail weten, kijk dan in de Oplossingen voor problemen encyclopedie

Wanneer je nog meer ondersteuning wilt, zijn er de volgende mogelijkheden die niet gratis zijn:

4) Er is de mogelijkheid voor 1-op-1 aanpak een gaat aan de slag met een door mij opgeleide NLP Kring coach (750,- euro) of met privé coaching met mij (3000,- euro).

5) Als alternatief is er ook: een workshop volgen op de problemen op te lossen a 117,- euro.

3) Wil je zelf thuis aan de slag, dan is de Leer je goed voelen CD een goede eerste stap om de problemen op te lossen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mij die altijd mailen op joost@tiouw.nl Vragen stellen per mail is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Ik probeer zoveel mogelijk zelf antwoord te geven, maar omdat ik elke week heel veel emails krijg, kan het soms een aantal dagen duren voordat je antwoord hebt. De snelste manier om antwoord op je vraag te krijgen is door het te plaatsen op het forum van NLP Kring.



De Leer je goed voelen CD is ook bij elke boekhandel of online boekwinkel te bestellen onder ISBN nummer: 9789460510014 als je dat prettiger vindt, maar ik waardeer het zeer wanneer je hem via mijn dochteronderneming besteld.

Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: NLP FAQ

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.