Net als vorige jaar komt ook dit jaar dr. Richard Bandler naar Amsterdam. Deze keer voor een driedaagse workshop (plus een avond) genaamd "The Best of dr. Richard Bandler 2: Doing Happiness with NLP, DHE & NHR". In dit seminar gaat de beste hypnotiseur ter wereld je leren hoe je Neuro-Hypnottic Repatterning (NHR) en hypnose kan gebruiken om te zorgen dat je jezelf goed voelt, je brein optimaal inricht en programmeert en hoe je andere mensen verder kan helpen met hypnose. Hoe je met Design Human Engineering (DHE) compleet nieuwe fantastische ervaringen kan creëren. En hoe je met Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) een effectief leven kan leiden. Net als vorig jaar combineer ik dit met een NLP Practitioner programma. Op deze manier leer je niet alleen NLP, DHE en NHR toepassen, maar leer je ook alle andere relevante NLP technieken zodat je een afgerond NLP Practitioner programma hebt.

Concreet gaat het over de volgende programma onderdelen:

8, 9 10 april 2011. Het Onbeperkt Jezelf weekend. Leer de drie noodzakelijke voorwaarden voor een beter leven: 1) Leer je goed voelen om niets, 2) Leer goede beslissingen nemen en 3) leer je eigen persoonlijkheid kennen aan de hand van het Enneagram.

2, 3, 4 mei 2011. NLP Pre-Practitioner Programma. Aan bod komen alle NLP basistechnieken en methoden zoals ankeren, meta-model, milton-model, tijdslijnen enzovoort.

10, 13, 14 en 15 mei 2011. Doing Happiness with NLP, DHE en NHR met dr. Richard Bandler.

Net als vorig jaar geldt dat er een beperkt aantal plaatsen voor het programma van dr. Richard Bandler is en zodra deze vergeven zijn is het niet meer mogelijk om dit combinatie programma te volgen. Omdat wij zelf deze kaarten direct eerst zelf moeten inkopen, is je plaats pas zeker wanneer betaald is. Vorige jaar hebben we een aantal mensen nee moeten verkopen omdat het echt helemaal uitverkocht was. Dus wanneer je zeker weet dat je dit programma wilt volgen, bestel dan zo spoedig mogelijk om je plaats zeker te stellen. Het programma van dr. Richard Bandler wordt georganiseerd door meerdere Society of NLP trainers. Er is echter een vaste prijs voor de kaarten bij de centrale organisatie. Het is dus 100% veilig om de kaarten meteen te bestellen.

Alle deelnemers die het NLP Practitioner combinatie programma doen ontvangen een exemplaar van mijn nieuwe boek "Brein Training: NLP op z'n best" gratis bij aanvang alsmede ook de Leer je goed voelen CD en de dubbel DVD "De essentie van NLP". Kortom we zorgen ervoor dat je NLP optimaal leert.

Eerdere deelnemers aan het NLP Practitioner combinatie programma gaven de volgende reacties:

"Het belangrijkste voor mij is dat ik geleerd heb mezelf goed te laten voelen en ik bovendien op een goede manier geschoold ben in NLP, zodat andere mensen zich ook goed kunnen gaan voelen. Vooral het niet meer door te hoeven werken van de problemen van de klant is een ware omslag voor mij, wat veel beter aansluit bij mijn idee van coachen. Want met NLP kun je direct aan de slag i.p.v. eerst nog eens de vervelende gevoelens door te worstelen, wat als extra effect heeft dat de narigheid nog vaster in het system wordt gegraven."

Robert

"Joost volgde zelf zijn opleiding bij Richard Bandler en heeft zo weet ik nu, een zelfde dynamische en praktische aanpak als Bandler. Na die bijna 15 jaar die er ligt tussen mijn eerste ervaring met NLP en de opleiding die ik nu met succes heb gevolgd bij Joost, heb ik letterlijk ervaren, dat NLP directer, compacter en praktischer is geworden in zijn aanpak en nog meer aan effectiviteit en dynamiek heeft gewonnen. Met deze positieve ervaring, die ik heb verworven door het volgen van de Practitioner course bij Joost van de Leij, is mijn enthousiasme voor juist deze elementaire en dynamische aanpak van NLP is weer helemaal terug. NLP is een veel breder toepasbare methode om niet alleen mensen te beïnvloeden, maar juist ook om mensen te ondersteunen in het versterken van de kwaliteit van hun leven."
Jan Willem van RijnbeekKlik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen. In het volgende scherm kun je het aantal boeken dat je wilt bestellen invoeren.
betaalmethode
Categories: NLP & Enneagram opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.