Hier volgt een eerste reactie van de deelnemers aan het eerste NLP seminar in Nederland, "Using Even More of Your Brain for a Change", van dr. Richard Bandler en John LaValle.

"Hi Joost,

Ookal heb ik me in het begin verzet (althans geprobeerd) om NLP niet "zomaar" goed te vinden...nu kan ik enkel maar zeggen wow...!

Jouw voorbereidingen op Richard waren subliem, besefte ik tijdens de laatste 4 dagen. Bedankt hiervoor. Richard en John waren ook waanzinnig en indrukwekkend tot op het bot. Ondertussen ben ik weer "gewoon'' aan het coachen en kan ik niet meer om NLP heen. Het effect is meteen zichtbaar en voelbaar bij mijn klanten. Ook zij kunnen er niet meer "omheen" ;-).

Ik heb weer zin in aankomend weekend, leuk om iedereen weer te zien, te npl-en , typetjes te herkennen,....

Groetjes Marielle van BerkOm"

"Bandler & La Valle: krachten & versterkers

De ambiguïteiten vlogen om mijn oren, evenals dubbelzinnigheden en krachttermen, waardevolle tips en praktische suggesties: drie dagen daar in Kras. Ik heb enorme genoten van de als show verpakte lessen, die no-nonsense over het voetlicht vlogen en rechtstreeks in onze onbewusten landden. En natuurlijk van de oefeningen met buitenlandse NLP-genoten.

Zoals ik, nu ruim een jaar geleden, tegen Joost zei bij mijn ‘sollicitatie’: ik had na ‘wat moeilijke tijden’ snel een nieuw leven nodig. Dankzij dat jaar masters bij Joost heb ik nu een sterke basis als NLP-coach en als kers-op-die-taart vier dagen Bandler c.s. Pinksteren gaat over de ‘heilige geest’: een treffende metafoor! Thuisgekomen liep ik nog dágen lang in een lichte trance en nu al merk ik een nieuwe doortastendheid en stevigheid, waardoor de naam van mijn website www.lekkerinjevel-voeljewel.nl nu ook voor mijzelf 100% geldt! Joost en je opleidingsmaten: hartelijk dank!

Hans Hansson"

"Joost,

Nog nooit eerder was ik bij een seminar van Richard Bandler en John de la Valle geweest en had dan ook geen idee wat ik moest verwachten. De organisatie rondom dit evenement had een duidelijk Amerikaans tintje waarbij de muziek en het voorkomen van de heren een link hadden met de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw. Vanaf het 1e moment dat Richard en John hun verhaal en ervaringen met NLP hebben verteld, ben ik geboeid geraakt door de eenvoud en het effect dat hiermee bereikt kan worden.
Het was zeer inspirerend en het proces, om NLP te gebruiken, is gestart en levert dagelijks leuke ervaringen op.

Wat mij betreft is er een uitdaging om de heren vaker naar Nederland te halen om zodoende meerdere mensen in staat te stellen om ook deze ervaring op te doen.


Groetend,

Henny Mulders"

"Beste Joost,

De 4 dagen "using even more of your brain for a change" waren voor mij erg leerzaam en fantastisch om het een keer van de NLP-oprichter zelf te ervaren bijgestaan door een toptrainer als john la valle. Wat er precies gebeurd is tijdens de tranceindukties is voor mij een raadsel, ik heb alleen een enorme motivatie gekregen om met nlp verder te gaan en even more of my brain for a change te gebruiken. Zeer verruimend en erg leuk/fun om te doen, geeft mij een stimulans tot meer. Super!

Bjorn"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.