Hier volgt een eerste reactie van de deelnemers aan het eerste NLP seminar in Nederland, "Using Even More of Your Brain for a Change", van dr. Richard Bandler en John LaValle.

"Hoi Joost,

mijn doel om me op te geven voor dit semenair was, om "de grote meester" Richard Bandler, zelf aan het werk te zien. En wauwwwwwwwwwww! dat vond en vind ik nog steeds een geweldige beleving. Vooral het gemak waarmee hij mensen in trance brengt en hoe hij de essentie uit een "probleem" weet te halen en dit te veranderen naar het gewenste resultaat, of zelfs beter!
Ik heb tien jaar geleden de practioner en masters gevolgd en ik blij dat ik weer het één en ander heb opgefrist. Ik had de technieken een beetje laten verstoffen, maar nu weer helemaal opgepoetst en ze blinken nu zo mooi dat een iedereen die er voor kiest om meer uit het leven te halen, ik deze mensen met nog meer enthousiastme en humor coach, om weer te stralen.

Ik was heel voorzichtig begonnen voor een werkgever voor Reintegratie en dagbesteding met trainingen "belemmerende overtuigingen veranderen" en NLP training. Het was nieuw en men zag dat het werkte. Gijs (mijn collega) stimuleerde mij door zijn gedrevenheid voor NLP om hier verder in te gaan en dit gaf geweldige resultaten voor de cliënten. Samen hebben we een andrere NLP training gegeven binnen het reintegratiebedrijf, wat diverse mensen weer een nieuwe positieve mogelijkheden heeft gegeven. Mede ook door Joost die, de technieken ook simpel houd zoals Richard dit doet en dit met enhousiastme brengt, is mijn enthousiasme voor NLP weer helemaal HOTTTTTT!

Bedankt allen,
Marianne van der Pol"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.