Hier volgt een eerste reactie van de deelnemers aan het eerste NLP seminar in Nederland, "Using Even More of Your Brain for a Change", van dr. Richard Bandler en John LaValle.

"Nog bedankt voor de mede organisatie van het seminar. Ik vond het echt fantastisch. Een dag later ben ik nog zwaar onder de indruk. Ik zou de training van Richard Bandler het liefst in kreten en woorden omschrijven:

Krachtig, overdonderend, respectvol en provocerend direct, super creatief en anders dan alle anderen.

Tja, wat nog het meest in mijn brein nadreunt is: Het is echt een tovenaar. En dan in de meest positieve zin van het woord. Joost, meer kan ik er eigenlijk niet over zeggen. Ik kan wel een mooi verhaaltje maken, maar dit zijn de woorden die in me opkomen.

Hartstikke bedankt!!!

Groetjes,

Rita van der Weck-Capitein Eclectica"


"Joost,
het is een feest geweest ook van herkenning. Geweldig om in 4 dagen tijd alle basis technieken van nlp op geheel nieuwe en tegelijkertijd vertrouwde manier te ervaren, nieuwe inzichten op te doen, dieper in trance te komen dan ooit te voren, meer plezier in 4 keer 24 uur te hebben dan ik voor mogelijk hield, eenvoudige oplossingen te vinden voor dingen waar ik nog altijd oplossingen voor zocht en meest van al, wat een heerlijke eenvoudige directe manier van communiceren al niet kan doen. En ja, het feest van de herkenning heeft er zeker ook veel mee te maken dat je niet overdrijft als je zegt, dat jij, Joost, je training en kennis van nlp direct bij de bron haalde en haalt!

Remco Bakker"


"Beste Joost,

Het seminar was verrijkend, zowel voor mijn kennis als vaardigheden in de NLP. In de onderstroom lopen de processen waarschijnlijk nog lang door en zullen veranderingen in mijn manier van leven veroorzaken waarvan ik nu al merk dat ze zijn ingezet, maar waarvan ik geen idee heb waartoe ze zullen leiden. Hoe dan ook zal ik er nog veel om moeten lachen. De combinatie met jouw voorafgaande 4-daagse was overigens een gouden greep.

Groet en een fijne dag,

Evert"


"Hoi Joost,

Het seminar in Amsterdam was het eerste seminar dat ik heb meegemaakt. Ik heb de Practitioner én Master gedaan vorig jaar dus dit leek me een goede opfrisser...
De eerste dag vond ik erg theoretisch en de beste John onverstaanbaar. Gelukkig werden de overige dagen goed gemaakt door theorie en ervaringen met oefeningen te combineren. Ik vond het heel bijzonder dat juist de items van de Practitioner zo uitgebreid aan bod kwamen. Juist de kracht van de eenvoud werd mij hierdoor weer duidelijk. Het gaat niet zo zeer om ingewikkelde technieken alswel de basis, zoals het spelen met de submodaliteiten, welke veranderingen mogelijk maken.
De intensiteit waarmee Richard zijn hypnose doet, heb ik als heel bijzonder ervaren. Ik heb zelf nog nooit zo'n diepe ontspanning ervaren als afgelopen dagen.
Momenteel voel ik me nog niet helemaal geland na alle indrukken en ervaringen.
Ik mistte dus ook het treinstation waar ik wilde uitstappen en heb zodoende een extra lange treinreis gehad door zonnig Nederland....
Het voelt alsof mijn hoofd helemaal geschud is en alles weer een nieuw plekje zal krijgen waar het past.
Ik ben zeer benieuwd naar de uitkomst hiervan.....

Bedankt dat je mede deze ervaring mogelijk hebt gemaakt door deel te nemen aan de organisatie.

Wat is NLP toch een fantastisch instrument om helder zicht te krijgen en vorm te geven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hartelijke groet,
Jannet"


"Hallo Joost,

Ik vond het een prima ervaring zowel de pre pac als de laatste vier dagen.

Using Even more of your brain for a change has helped me to understand how people think and create and can change their reality. I am now even more aware of the power of hypnosis on subconscious behavior. Bringing people in the here and now and leading them to reach their goals is something I like to do as a solution –focused coach and change manager. I am convinced that the playfull and provocative way of working of Richard inspires me to get even more results with my clients.

Over jouw bijdrage Joost.

Waardevolle training voor mij: ik kan het geleerde direct toepassen op mijzelf en op mijn werk voor klanten. Dank je wel Joost voor deze prima impuls.

Joost heeft een voor mij prettige stijl van trainen. Net als Joost ben ik zelf weg van het halen van resultaten met mensen. De training als geheel heeft mij een prima zet in de goede richting gegeven. Ik ben zelf een fan van enneagrammen, en ik vind de combinatie van NLP en enneagrammen absoluut een geslaagde combinatie. Ik kan wat ik geleerd heb direct inpassen als ik aan het werk ben als coach en begeleider van veranderprocessen van teams en organisaties.

Groetjes,

Michel"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.