Naar aanleiding van het pakket van het boek "Onbeperkt Jezelf", de CD "Leer je goed voelen" en de "Omgaan met Angst en Onzekerheid" DVD kreeg ik de volgende reactie:

"Dag joost,

in elk geval eerst een belgische reactie op je DVD , CD en boek.

Het boek van enneagram vnd ik leuk, ik voelde me erkend . ik ben de vogel van vrijheid, weet al lang niet meer welk type het was, maar dit aspect was voor mij een paal boven water, dit inzicht helpt me beter mezelf te snappen. Het is alsof ik me beter kan 'besturen' hierdoor, mijn rode draad beter snap. Dus mijn allergie op enagrammen is nu iets minder erg.

De CD heeft me plezier bezorgd tijdens mijn autoreis naar Bretagne, ik kan nu de hele reis helder flitsend opnieuw oproepen en ik heb dan meteen alle positieve gewaarwordingen terug. Dus de oefeningen om positeve gewaarwordingen in te slijpen vind ik zeer goed. ik heb ook nog altijd de slappe lach met mijn moeder die ik elke dag repeteer want dat zijn heerlijke ontspannende momenten. Mijn brein beleeft dus veel meer plezier. De gevoelsomdraaitechniek vind ik voor mezelf schitterend, ik pas ze toe als ik wil, want soms vind ik het ook gewoon leuk om een negatief gevoel te verkennen omdat er ook vaak leermateriaal inzit hoe gekwetst-heden ontstaan en dus ook hoe je ze kan vermijden. die rijkdom wil ik niet missen )

Ik hou ook van de sexy zwoele stem die mijn negatieve gedachten aanpakt . Dus ik heb er zeer veel aangehad en ben al nieuwsgierig naar je volgende uitgave.

voor de rest blijf ik je bewonderen voor je heerlijke onconventiele aanpak.

groeten uit Belgiƫ Nancy"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.