Deze reactie kreeg naar aanleiding van de afgelopen nieuwsbrief:

"Dag Joost,

ik kwam net terug van een avondje gezellig stappen. Mensen tegen het lijf gelopen van jaren geleden en kwam terug met een gevoel van....inderdaad, ik ben gelukkig om wie ik ben, hoe ik vandaag de dag in het leven sta. Gegroeid als mens, bewust van de dingen die om me heen gebeuren en je realiseren dat je heel wat verder staat dan sommige mensen die nog vastgeroest zijn in oude systemen en met onprettige ervaringen blijven zitten. Je komt thuis en kijkt nog even je email na en je leest onderstaande tekst. Helemaal passend in het proces waarin ik zit. Creatief bezig zijn, jezelf terug gevonden hebben in datgene waar je als kind ook al van hield en goed in was. Zo was dit bij mij met schrijven. Heb studies gedaan, bijkomend met enkele modules van Cultuurwetenschappen aan de slag geweest maar miste iets...die creativteit. Dankzij Enneagram en NLP ben ik teruggegaan naar de bron. En dit is het resultaat. Ik ben nu zelf terug mijn liefde voor het schrijven terug gaan oppikken en het geeft een ongeloofelijk goed gevoel. Vooral omdat je in jezelf durft geloven en jezelf 's ochtends in de spiegel toelacht en zegt: 'ik ben best wel goed, het mag gezegd'. Dat straal je dan ook uit naar je medemensen en zo kan je hen ook weer helpen. Ik deel mijn gevoel en ervaringen met Enneagram en NLP met andere mensen en zet hun ook aan om verder te denken...zoveel mooier inderdaad dan 's avonds in het bedje kruipen na een gezapig nonsens beeldbuis avondje.

groetjes,
Kathleen"


Abonneren op de nieuwsbrief doe je met het volgende formulier:
(Nota Bene: Ik heb groot respect voor jouw privacy and zal nooit op wat voor manier dan ook jouw email met andere delen. Nooit. Je kunt altijd zonder opgaaf van redenen, zonder vragen of wat dan ook je gegevens laten verwijderen.)
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.