Na aanleiding van de afgelopen Groepscoaching kreeg ik deze enthousiaste reactie terug.

"Hallo Joost,

Je kent me vast nog wel. Ik ben die jongen die het leger in gaat en later generaal zou gaan worden (volgens jouw ;-)). Ik wou even mijn resultaat naar aanleiding van de cursus geven.

Om te beginnen ben ik helemaal nooit gespannen geweest voor de cursus. Ik heb er zelfs heel weinig over na zitten denken. Ik had zoiets van, ik zie wel wat het me brengt. Op dat moment voelde ik me goed (een piek dacht ik). Al vond ik het wel jammer, want nu kon je niet direct testen of het ook echt werkte. Maar om eerlijk te zijn, ik heb nu nog steeds geen terugval gehad, en ik voel me goed! Ik merk dat me brein soms terug wil naar het oude, maar dan grijp ik direct in. Al hoef ik er heel weinig moeite voor te doen om het terug te stoppen.
Ook had ik door al die negativiteiten ook problemen om met vrouwen in contact te komen. Dat doel om ze uit mezelf aan te spreken zonder onzeker te worden, heb ik nog niet bereikt, maar ben veel minder bang en wil binnenkort dat toch wel uittesten of het me echt lukt om over die drempel te stappen (hoezo lange zin haha). De onzekerheid is er nog niet helemaal uit, maar het is al een stuk beter!
Ik weet niet hoe het is gelukt, want ik had soms het idee, dat het niet werkte voor mij, omdat ik niet direct verandering voelde. Maar durf toch wel te zeggen dat je aanpak goed gelukt is !!;-)

Nogmaals, heel erg bedankt en ik zal je aanbevelen!:-)

GrEeTzZz"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.