Creativiteit wordt steeds belangrijker in onze informatiemaatschappij. Snel nieuwe, innovatieve oplossingen bieden heeft veel creativiteit nodig. Maar ook: om veranderingsprocessen in je brein maximaal te ondersteunen, zijn creatieve activiteiten belangrijk omdat je daarmee je brein dwingt nieuwe wegen in te slaan.

Om duidelijk te maken hoe je creatief kunt zijn met NLP, geef ik op dinsdag 29 mei 2007 om 20.00 uur 's avonds een gratis teleseminar van een uur. Een teleseminar is uitermate makkelijk omdat je het kunt volgen via de telefoon. Je belt op het juiste tijdstip het juiste nummer en hoort door de telefoon alles wat er gezegd wordt. Ook kun je via de email vragen stellen aan mij en aan de gastspreker. Het volgen van het teleseminar is verder gratis, alleen betaal je de telefoonkosten (15 cent per minuut). Je kunt ook vanuit het buitenland tegen lokaaltarief bellen.

Op dinsdag 29 mei, interview ik Jonaske de Ruiter. Jonaske heeft vorig jaar de NLP Practitioner gedaan en gebruikt nu NLP als kunstenaar. Zij verzorgt het onderdeel Creativiteit in de Master Practitioner waarbij zelfs de meest acreatieve mensen tot (grote) schoonheid aangezet worden.

Dit zegt ze er zelf over:

Jonaske: "Mijn ervaringen? Eigenzinnig, veel humor en respect voor de eigenheid van ieder mens, gecombineerd met een brede introductie in de NLP, oefeningen en reflecties. Mijn resultaat? Ik ga op een meer gemakkelijke manier om met de dagelijkse beslommeringen en problemen. NLP voorkomt niet dat je geen problemen meer tegenkomt maar helpt wel om er op een meer ontspannen manier mee om te gaan. Problemen worden uitdagingen of soms zelfs futiliteiten. Mijn vervolg? Het heeft me ook geinspireerd om NLP te gaan combineren met creativiteit in het algemeen en het artistieke schilderproces in het bijzonder. Hoe? Dat zal de tijd leren. Ik experimenteer zelf met NLP technieken tijdens het schilderen. Moeite met een wit leeg doek heb ik nooit gehad maar hoe kan ik bij mezelf en bij anderen door middel van de NLP de creativiteit nog meer versterken en nog meer impact bereiken in mijn schilderijen?"

Mocht je meer over NLP en creativiteit willen leren, geef je dan nu op voor dit gratis teleseminar door het onderstaande formulier in te vullen. Je krijgt dan een bevestigingsemail met alle details.
P.S. Het teleseminar is voorbij, maar wanneer je dit formulier invult, krijg je het teleseminar van een uur in de vorm van een mp3 om te downloaden.
Categories: NLP Cases

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.