Steeds meer mensen willen een coach worden. In mijn visie ben je dan wel verplicht om NLP te leren, want dat is de enige methode die precies aangeeft hoe je mensen uit de problemen kan helpen. Om duidelijk te maken hoe je het beste je eigen coachingspraktijk op kan zetten, geef ik op dinsdag 22 mei 2007 om 20.00 uur 's avonds een gratis teleseminar van een uur. Een teleseminar is uitermate makkelijk omdat je het kunt volgen via de telefoon. Je belt op het juiste tijdstip het juiste nummer en hoort door de telefoon alles wat er gezegd wordt. Ook kun je via de email vragen stellen aan mij en aan de gastspreker. Het volgen van het teleseminar is verder gratis, alleen betaal je de telefoonkosten (15 cent per minuut). Je kunt ook vanuit het buitenland tegen lokaaltarief bellen.

Op dinsdag 22 mei, interview ik Annemarie Klee. Annemarie is vorig jaar na haar NLP Practitioner training begonnen met haar eigen coachingspraktijk in Rotterdam en dat is een groot succes. Zij zal vertellen hoe zij het opgezet heeft, hoe ze aan haar klanten komt en wat ze met die klanten doet.

Dit zegt ze er zelf over: "Nadat ik bij jou de NLP Practitioner opleiding heb afgerond ben ik mijn eigen bedrijf gestart en dat gaat heel goed. Nog iedere dag verbaas ik me over hoe simpel het eigenlijk is om me goed te voelen alleen maar door het te willen. Ik geniet veel meer van de dagelijkse dingen en heb een veel beter contact met de mensen die belangrijk voor me zijn."

Mocht je plannen hebben om coach te worden of de NLP Practitioner training te volgen, geef je dan nu op voor dit gratis teleseminar door het onderstaande formulier in te vullen. Je krijgt dan een bevestigingsemail met alle details.
P.S. Het teleseminar is voorbij, maar wanneer je dit formulier invult, krijg je het teleseminar van een uur in de vorm van een mp3 om te downloaden.
Categories: NLP Cases

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.