Na de NLP Practitioner training, kreeg ik deze reactie:

"Al weer enige tijd geleden nam ik de beslissing om meer uit het leven te halen dan ik tot nog toe deed. Na een zoektocht op internet kwam ik uiteindelijk uit bij NLP. ( Neuro Linguistisch Programmeren ) Ik volgde de NLP opleiding tot Practioner bij Joost van der Leij van Tiouw en ik kan met recht zeggen dat mijn leven totaal is veranderd.

Aan het begin van de opleiding was ik vreselijk sceptisch "het zal toch wel niet werken" Na de eerste lesdagen begonnen mijn twijfels al weg te trekken, sterker nog ik voelde mijzelf steeds sterker worden, ik zat beter in mijn vel , was vrolijk en had elke dag weer zin in mijn dag.
Behalve dat ik geleerd heb hoe ik mij elke dag weer opnieuw goed voel heb ik mijn complete vriendenkring met mij mee veranderd

Elke dag verbaas ik mij weer over hoe makkelijk het is voor mij en voor anderen om je alle dagen van het jaar goed te voelen.

Nu ik vorige week een goede vriend van mij heb geholpen en mijn eerste sessie als "coach" achter de rug heb merk ik hoe goed het werkt bij andere mensen en hoe goed ik geleerd heb om ook andere mensen te helpen zich goed te voelen."
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.