Wat geeft dit werk toch onzettend veel waardering. Ik vind het zo leuk om te zien hoe de mensen die de NLP Practitioner opleiding gedaan hebben daarna meteen aan de slag gaan als coach zoals Minke van wie hieronder mij laat weten hoe het ondertussen gaat. Voor mij zijn zij de echte helden die mijn technieken leren en echt aan de slag gaan om andere mensen te helpen zich beter te voelen. En al helemaal als ze daarvoor Onbeperkt Jezelf gebruiken.

"Hallo Joost,

Hier even een berichtje van mij.

Ik heb je boek ontvangen en gelezen. Wat een fijn boek, lekker eenvoudig geschreven en voor mijn eigen praktijk is het zeker een goede aanvulling. Ik begrijp het enneagram en de toepassing van NLP in relatie tot het enneagram nu veel beter. En ik gebruik het boek regelmatig als naslag werk.

Ook ben ik erg blij met de clienten die jij naar mij doorverwijst of die via de site van www.nlpkring.nl bij mij terecht komen. Iedere keer dat ik een client de NLP technieken leer, raak ik enthousiast over het feit dat het zo goed werkt. Leuk he? Door een ander de NLP technieken te leren, krijg ik een goed gevoel. Bedankt daarvoor.

groetjes
Minke van Balen
www.cocone.nl"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.