Naar aanleiding van de lopende NLP Practitioner opleiding kreeg ik de volgende reactie van een van de deelnemers:

"Hallo Joost,

Ik zit je NLP handleiding te lezen en ik realiseer me dat je een persoon bent die in volle oprechtheid en volle overtuiging de kroon van NLP wil overbrengen. De afgelopen lesweekend's heb ik veel van mezelf gezien en ontdekt wat de patronen van gedragingen van mij zijn die ik wilde begrijpen danwel veranderen. Ik ben echt onder de indruk, ik had dit kunnen hopen maar nooit verwacht. Het is mooi hoe een mens werkt hoe je een tipje van de sluier gelicht krijgt van de capaciteit van het menselijk brein, hoe je emoties en gevoelens kunt zien en visualiseren, wie had dat gedacht.

Ik heb met momenten vol bedenkingen naar je gekeken; wat zegt Joost nu weer. Maar je hebt me geraakt. Niets van de dingen die je ons hebt geleerd heb ik als zoete koek genomen. Ik heb ze wel ervaren, en ik ben veranderd positief veranderd. En als dit al mogelijk is dan wil ik graag meer zien, voelen en verbeteren. Ik ben in volle overtuiging dat ik de kwaliteit van mijn leven kan verbeteren. Ik was van het niet. Afwachten of onzeker zijn. Ik weet nu en zie nu dat er meer mogelijk is. Ik heb de oefeningen op andere mensen uitgeprobeerd en mensen geholpen met een aantal oefeningen. Ze komen terug en zeggen; John het werkt ik voel me beter, lekkerder, vrijer in mijn gedachten en positiever in mijn handelen. Ik vind het een voorrecht dat ik bij jou heb mogen leren.

Met vriendelijke groet.

John Pinas"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.