Naar aanleiding van de NLP Practitioners opleiding kreeg ik de volgende reactie van Harm-Jan, een van de deelnemers

"Beste Joost,

Hierbij mijn mail naar aanleiding van de cursus NLP te Zwolle (neuro- linguistisch programmeren) door mij gevolgd.

Naar aanleiding van een succesvol afsluiten van de cursus licensed practitioner of neuro- linguïstisch programmeren, wil ik mijn dank uitspreken voor wat betreft het vakmanschap waarmee Joost van de Leij dit heeft overgebracht op mij en onze groep.
De lessen zijn wat mij betreft op een zeer prettige en doeltreffende manier gegeven. Ook is het mij goed bevallen dat de groep uit een diversiteit van mensen bestond, namelijk mannen en vrouwen van diverse leeftijden met een eigen achtergrond.

Door een landelijk tijdschrift ben ik in aanraking gekomen met NLP. Daar ik een middel groot bedrijf heb in het midden van het land en altijd op zoek ben naar verbetering voor mijn bedrijfsvoering, heb ik de stap ondernomen deze cursus NLP te gaan volgen.
Door NLP is mijn manier van bedrijfsvoering nogal wat veranderd. NLP is geheel praktijk gericht en ik heb hierdoor op diverse punten mijn inzicht voor wat betreft de omgang met opdrachtgevers en personeel op meerdere punten gewijzigd en kunnen verbeteren.

Ook heb ik door het goed voelen en de positieve benadering geweldige resultaten geboekt en ik zie er nu al naar uit de vervolg cursus (Masters opleiding) te gaan volgen.

Voor mensen die mij eventueel willen raadplegen sta ik geheel open voor commentaar.

Met vriendelijke groet,
Harm-Jan Boeve
Mail adres: hj.boeve@habovo.nl"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.