En nog een reactie van Peggy. Ook zij heeft met succes de NLP Practitioners opleiding gedaan.

"Beste Joost,

Afgelopen vrijdag heb ik met succes mijn prive practitionersopleiding bij jou afgesloten. Wat een plezier heb ik gehad met het leren hoe je je op een eenvoudige manier goed kan voelen. Zodra de dag om was en ik weer naar huis reed keek ik al uit naar de volgende keer dat ik weer meer kon leren over NLP. Een facinerend onderdeel van je opleiding is het Enneagram. Dit was voor mij echt een openbaring. Het leek of alle puzzelstukjes op zijn plek vielen. Ineens snapte ik veel meer van mijzelf en de mensen om mij heen . Bovendien kon ik in combinatie met NLP eindelijk mijzelf goed voelen om wie ik ben en ook de andere personen zichzelf laten zijn. En dat was te merken!
Vanaf dat moment hoor ik regelmatig "Wat zit jij goed in je vel" en "wat straal jij een energie uit"!
En zo voelt het ook. Het is een genot om te weten hoe je je goed moet voelen En waar ik helemaal naar uitkijk, is om dit ook aan anderen te leren.
Mij praktijk in Amsterdam zal zich voornamelijk richten op het coachen van kids (jong geleerd is oud gedaan!!). Maar iedereen is natuurlijk welkom bij mij in Amsterdam.
Joost bedankt voor je enthousiasme, je geduld en vooral bedankt voor de kennis die je aan mij overgedragen hebt! Ik ben er trots op dat ik NLP van iemand hebt geleerd die zijn training bij de meester zelf, Richard Bandler, heeft gedaan.
Ik verheug me er nu al op om eind volgend jaar mijn Master Practitioner opleiding bij je te doen.

Fijne groet,

Peggy Steijn"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.