Remco is een cursisten van de afgelopen NLP Practitioner training. Dit is zijn reactie:

"Hoi Joost,

nog maar een paar maanden geleden was ik op zoek naar iemand die me kon helpen bij het me (opnieuw) eigen maken in de werking wondere wereld van ons brein, www.nlp zogezegd. Ik ben via de bron, dr Richard Bandler bij jou terecht gekomen en na een eerste kennismaking heb ik me ingeschreven voor je practitionersopleiding in Zwolle.

Ik kan niet anders zeggen: Het is een geweldige ervaring geweest. Eindelijk op een makkelijke en eenvoudige manier door intensieve oefeningen van achter naar voor met NLP aan de slag. Van achter naar voor, omdat het zo effectief gebleken is, dat je ons eerst in praktijk liet brengen, waarvan we later, soms veel later pas de theorie leerden. Nu ik er op terug kijk, weet ik dat het een goede beslissing geweest is om met jou aan de NLP practitioners opleiding te beginnen en zie ik al vol ongeduld uit naar de eerste cursusdag van de masters opleiding waar ik me voor ingeschreven heb.

Intussen ben ik ook gestart met mijn eigen "NLP op de Veluwe", wat me een fantatsische omgeving biedt om mensen te helpen om hun arsenaal aan goedvoelen te vergroten.

Het is een voorrecht om je te leren kennen.

Met vriendelijke groet,

Remco Bakker"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.