Client had last van onzekerheid en wilde daar van afkomen. Echter vlak voor de eerste NLP sessie overleed zijn vader waardoor hij begrijpelijk extra verdrietig was. Hierdoor was hij tijdens de sessie in diepe rouw. In de sessie pikte hij desalniettemin de NLP technieken goed op en merkte dat hij meer grip kreeg op zijn emoties. Om ervoor te zorgen dat hij voldoende tijd had om het rouwproces goed af te sluiten besloten we om de vervolg sessie enkele maanden later te houden.

Ongeveer een half jaar later hebben we dan ook daadwerkelijk de vervolgsessie gedaan. hierin bleek dat client met de NLP technieken op een goede manier afscheid van zijn vader genomen heeft. Daarnaast bleek dat hij tegelijkertijd ook op een gezonde manier in staat was het gevoel van onzekerheid te laten verdwijnen en te vervangen door een krachtig gevoel van zekerheid.
Categories: NLP Cases

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.