Naar aanleiding van de Intensieve NLP Clinic kreeg ik deze reactie:

"Hallo Joost,

Ik heb ook genoten van de middag.

Ik kwam om iets meer te weten te komen over wat NLP nou eigenlijk precies inhoud .

Het resultaat was dat ik een aantal zaken tegenkwam die mij waarschijnlijk , dat moet op iets langere termijn nog wel blijken, in de weg zaten.

Zo zag ik leuke gebeurtenissen van een afstand. Voor mij is dit een directe link met het feit dat ik complimenten ed. niet of moeilijk aannam.

Het tweede bijzondere was dat mijn tijdlijn gekronkeld van schuin voor mij naar schuin achter mij liep. Dat kan te maken hebben met het feit dat ik mijn toekomst maar niet duidelijk voor me kon zien ondanks veel goede ideeën en gedegen opleidingen.

Een direct gevolg van de dag is dat ik sindsdien makkelijker mezelf onderbreek in negatieve ‘spiralen’. Makkelijker de keuze maak voor datgene wat ik eigenlijk wil. Voorzichtig geloof ik ook dat ik blijer ben.

Dank je wel daarvoor. Als er op langere termijn leuke dingen gebeuren laat ik het weten.

Groet Monique"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.