Soms is een enkel emailtje genoeg om mensen weer de goede kant op te laten gaan. Hieronder een reactie naar aanleiding van de mogelijkheid om per email vrijblijvend vragen te stellen. (Mail naar joost@tiouw.nl)

"Goedemorgen Joost,

enige tijd geleden heb ik email contact met je gehad over mijn binding met expartner waarbij van zijn kant veel angsten en twijfels weerhielden een relatie te onderhouden of definitief te breken. ik zou me goed kunnen voorstellen dat je dat niet meer bijstaat maar wilde toch even laten weten dat je antwoord me aan het denken heeft gezet en ik uiteindelijk besloten heb het los te laten en mijn eigen leven weer opgepakt heb en ik moet zeggen dat ik nu enorm veel energie over hou en weer ruimte heb om plezier te maken ed. Bij deze dus nogmaals bedankt voor je reactie. Daarnaast vind ik het erg prettig de nieuwsbrief te ontvangen en ben zeker van plan tzt een workshop te volgen om mijzelf wat sterker te kunnen positioneren/zekerder te maken. Maar nu geniet ik eerst nog even van de vrijheid die ik voel nu ik voor mijzelf gekozen heb en al wat daarin op mijn pad komt/is gekomen."
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.