Cliënte had twee problemen. Aan de ene kant durfde ze haar huis niet uit omdat ze bang was voor het straatje voor haar huis. Aan de andere kant had ze een sterke sociale fobie. Zowel op de snelweg als in drukke gelegenheden had ze het gevoel dat ze niet weg kon waardoor de paniek toesloeg. De angst voor de angst was zo groot geworden dat ze dit soort zaken vermeed. Een duidelijk fobie dus.

Voor haar werk moest ze met enige regelmaat buiten de deur zijn, reizen en in drukke gelegenheden optreden. Met andere woorden de situatie was zeer vervelend. Gelukkig, bleek ze met twee privé NLP sessies goed in staat om de fobieën te overwinnen. Niet alleen liep ze weer ontspannen rond in het dorp, maar was ze zelfs teleurgesteld als de file aan de andere kant van de snelweg stond zodat ze niet kon meemaken hoe makkelijk ze file rijden tegenwoordig vindt.
Categories: NLP Cases

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.