Cliënt had te veel angst en stress bij spreekbeurten en publieke optredens. Als manager met de ambitie om verder te komen, hield deze angst hem tegen om de volgende stap te zetten in zijn carriere. Daarnaast had cliënt problemen met slikken wanneer hij in gezelschap at zoals bij lunchen in de kantine of een etentje.

Dit had tot gevolg dat hij tijdens het eten er altijd voor zorgde dat hij voldoende te drinken had om eten weg te spoelen en dat hij makkelijk door te slikken gerechten bestelde. Daarnaast was hij zo druk met al deze zorgen en het bijhorende angst gevoel dat hij te weinig aandacht had voor het gespreksonderwerp.

Met twee privé NLP sessies leerde ik cliënt om voor een publiek optreden zichzelf ontspannen en relaxt er naar toe te zien gaan en met een zelfde goed gevoel het optreden te doen. Daarnaast leerde ik hem om te ontspannen tijdens etentjes waardoor hij weer met plezier in de kantine ging lunchen en naar zakendiners ging.

[Update 2017: We hebben nu ook een gehele website die gespecialiseerd is in Angst voor spreken in het openbaar!]
Categories: NLP Cases

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.