Het woord “Nieuwsbrief” geeft 6,7 miljoen hits als ik het in Google opzoek, dus ik zal wel niet de enige zijn die een nieuwsbrief rondstuurt. Toch denk ik dat deze nieuwsbrief waardevol genoeg is om aandachtig te lezen.

Toen ik vijf jaar geleden voor het eerst in aanraking kwam met de NLP technieken van dr. Richard Bandler was mijn eerste reactie na een paar minuten “Oh shit, dit had ik moeten weten toen ik vijftien was. Wat een hoop ellende had ik mezelf kunnen besparen; met mijn ouders, met school, maar vooral met vriendinnetjes.” Zeker dat laatste is voor een puberende jongen van vijftien van levensbelang.

Diezelfde verbazing over hoe goed de technieken werken, geeft mij het gevoel bijna moreel verplicht te zijn andere mensen te helpen om zaken uit het verleden op te lossen, controle te krijgen over gevoel en emoties en op een positieve manier hun leven verder te verbeteren. Dat is de reden dat ik The Institute of Unconventional Wisdom heb opgericht. Dat is het doel van de website, de workshops en de therapie die ik geef. Natuurlijk wil ik voor de resultaten die ik behaal ook beloond worden, maar belangrijker nog vind ik dat ik mensen daadwerkelijk help.

En dat is nu precies de reden dat ik, zoals velen, ook een nieuwsbrief uitgeef. In het begin zag ik op tegen het werk dat zo’n nieuwsbrief inhoudt, maar toen ik merkte hoeveel waardering en plezier ik terugkrijg in dankberichtjes, heb ik besloten dat het dat meer dan waard is.

De nieuwsbrief zal elke week op maandag verstuurd worden. De reden dat ik dit zo expliciet vermeld is niet alleen om reclame te maken, maar ook omdat jezelf zo en public vastleggen, jezelf ook op een positieve manier dwingt om ervoor te zorgen dat je je aan je eigen afspraken houdt. Een goede tip om je eigen operationele betrouwbaarheid (de mate waarin je je afspraken nakomt) te verbeteren.

Categories: NLP Nieuwsbrief Archief

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.