© 2012 Joost van der Leij

In april 2012 ben ik samen met het netwerk van de NLP Kring (Master) Coaches begonnen met de NLP Test. Dit is een groot succes gebleken met meer dan honderd aanvragen voor de NLP Test alleen al in de eerste maand. Alleen is deze NLP Test vooral gericht op mensen die in de problemen zitten en overwegen om met een NLP Kring (Master) Coach aan de slag te gaan om die problemen met NLP op te lossen. Dat is een goede reden want hoe goed NLP ook werkt, NLP werkt niet bij iedereen en er is niet van tevoren een garantie te geven bij wie NLP wel werkt en bij wie niet. Gelukkig, is met een eenvoudige test dit gemakkelijk vast te stellen of iemand veel of weinig kans van slagen heeft met NLP.

Maar de NLP Test is ook uitermate geschikt voor mensen die overwegen om mee te doen met een NLP opleiding. Tegelijkertijd is het goed om een onderscheid te maken tussen mensen die met NLP uit de problemen willen komen en mensen die de NLP opleiding willen volgen. Bij veel NLP opleidingen wordt dit onderscheid allerminst gemaakt en verzandt de opleiding in weinig effectieve groepstherapie. Om dat te voorkomen maak ik dit onderscheid wel en is het goed voor mensen die uit de problemen willen komen om met 1-op-1 coaching aan de slag te gaan, terwijl mensen die een NLP opleiding willen volgen vooral bezig zijn om goed opgeleid te worden.

Dat betekent geenszins dat je van tevoren helemaal perfect moet zijn om aan een NLP opleiding mee te kunnen doen. Dat is nergens voor nodig. Uiteraard leer je NLP op jezelf toepassen en werk je tijdens de NLP opleiding aan jezelf. Maar er is een groot verschil tussen mensen die zo in de problemen zitten dat zij überhaupt moeilijk functioneren in de maatschappij en mensen waar het in grote lijnen prima mee gaat en die tegelijkertijd op enkele punten best nog wel wat kunnen verbeteren. Voor die eerste groep is NLP coaching de uitkomst en voor de tweede groep de NLP Practitioner opleiding.

Alleen geldt ook voor de groep mensen die mee wil doen aan de NLP opleiding dat het prettig is om van tevoren te weten dat NLP ook daadwerkelijk gaat helpen. En dat is nu precies waar de NLP Test voor is bedoeld. Vandaar dat ik je ook van harte uitnodig om mee te doen met de NLP Test. Daarbij geldt dat hoewel je NLP prima in je eentje op jezelf kan toepassen, het met iemand anders vaak stukken makkelijker gaat. Tegelijkertijd realiseer ik me dat dit niet de beste economische tijden zijn. Vandaar dat ik samen met het NLP Kring netwerk van coaches een werelddeal georganiseerd heb. De NLP test die tussen de 20 en 60 minuten duurt (afhankelijk hoe gemakkelijk NLP bij je blijkt te werken) test hoe goed je bent in de belangrijkste elementen van NLP: voelen, visualiseren en je gedachten beïnvloeden. Tijdens de test leer je meteen beter omgaan met je emoties, positief denken en je verleden en toekomst op orde te brengen.

Het tarief voor deze test is 25,- euro inc. 21% BTW en na afloop van de test krijg je, ongeacht de uitslag, mijn meest populaire CD, de "Leer je goed voelen CD" ter waarde van 24,95 euro gratis. De NLP test wordt afgenomen bij jou in de buurt door een door mij persoonlijk opgeleide NLP Master Coach. Maar je kan de NLP Test ook telefonisch doen via nlpmastercoach.nl . Het NLP Kring netwerk strekt zich uit over heel Nederland en in mindere mate over België. Dus waar je ook zit, een goed opgeleide en deskundige NLP coach bij jou in de buurt neemt de NLP test af. Om je van dienst te zijn en je zo goed mogelijk voor te bereiden op een eventuele NLP opleiding geldt, mocht je op een gegeven moment de NLP opleiding bij mij doen, dat je dan deze 25,- euro als korting op het tarief van de NLP opleiding terugkrijgt.

Wanneer je jezelf wilt testen en wilt ontdekken wat je met NLP kan bereiken, geef je dan op de volgende pagina op voor de NLP Test:

Categories: De NLP Test

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA