Voor mijn aankomende workshops in Las Vegas in juli 2011 heb ik een teleseminar in het Engels gedaan over de voordelen van het Neurogram. Tijdens dit teleseminar ga ik in op de negen types van het Neurogram, de Big Five persoonlijkheidstheorie en persoonlijkheidsstoornissen. Verder maak ik duidelijk hoe dit jou persoonlijk verder helpt, hoe het je relatie met andere mensen verbetert en wat je er als coach aan hebt om het Neurogram te gebruiken binnen coaching.
Wat de Amerikanen niet kunnen, maar jij wel is het boek "Het Neurogram: je persoonlijkheid neurologisch verklaard met het Enneagram" bestellen. Wanneer je meer wilt weten over hoe je eigen persoonlijkheid in elkaar steekt en hoe je beter kan inspelen op wat andere mensen willen ten gevolge van hun eigen persoonlijkheid, bestel dan een van de onderstaande opties:
Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Enneagram

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.