Zondag 11 september 2011 in Centrum de Roos, PC Hooftstraat 183 in Amsterdam van 10.00 tot 17.00 uur. Zes lezingen van Attrakt auteurs. Alle deelnemers ontvangen na afloop een boek of CD van de auteurs. Je ontvangt dus vijf boeken en één CD.

Uitgeverij Attrakt is een uitgeverij voor en door coaches, trainers en consultants. Kortom, mensen die hun boek of CD in de praktijk van hun eigen werk gebruiken. Op die manier publiceert uitgeverij Attrakt boeken waar je echt wat aan hebt.

Op zondag 11 september 2011 geven zes auteurs uit het Attrakt fonds een lezing over het onderwerp waar zij expert in zijn. Deze zes lezingen zijn:

10.00 – 11.00 De biomedische revolutie. Na een kort welkomstwoord als uitgever zal Joost van der Leij, auteur van het boek “Memento Mori: overleef de dood” een lezing geven over de aankomende biomedische revolutie. Door nieuwe technologische veranderingen in de geneeskunde zullen we langer leven en langer gezond blijven. Joost van der Leij zal de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen schetsen en ingaan op de concrete gevolgen hiervan voor ons zoals op onze oudedagvoorziening en pensioen.


11.00 – 12.00 Risicomanagement tools voor zelfontwikkeling. Jaap Zijlstra en Lizanne Vroom, auteurs van het boek “Ik durf het risico wel aan” zullen laten zien welke tools uit de risk management je ook prima kan gebruiken voor je eigen ontwikkeling. Worst case planning en risico analyse werken namelijk net zo goed voor iemands persoonlijke leven als voor een organisatie.12.00 – 13.00 Je doelen verwezenlijken met Backcasting. Michel la Poutre, auteur van “Onbeperkt Veranderen” helpt managers, teams en organisaties ontdekken wat hun plannen op de lange, middellange en korte termijn zijn aan de hand van backcasting. Gelukkig kun je backcasting ook prima gebruiken om je eigen leven richting te geven, te ontdekken wat je zelf wilt bereiken en deze doelen vervolgens effectief te verwezenlijken.

13.00 – 14.00 Lunchpauze

14.00 – 15.00 Verliesverwerking. Monique van der Meer is auteur van “Twinkeling”. Hierover zegt zij: “Mijn kinderen zijn het mooiste wat me is overkomen. Ze maakten me moeder. Onzichtbaar voor de buitenwereld, maar innerlijk voor altijd moeder. Om mijn gebeurtenissen liefdevol los te laten, schreef ik: 'Twinkeling: een volwassen sprookje over verliesverwerking'. Het schrijven van een sprookje was voor mij dé manier om mijn verdriet om te draaien en de buitenwereld te tonen hoeveel liefde er overblijft, ook na een groot verlies.”

15.00 – 16.00 Ademwerk. Heleen Oude Weernink heeft de CD “Wordt wie je werkelijk bent” opgenomen. Aan de hand van meditatie en ademwerk, een speciale manier van ademhalen, helpt zij mensen meer ontspannen, meer van het leven te genieten en problemen op te lossen. Tijdens deze lezing geeft zij een demonstratie van ademwerk en meditatie.16.00 – 17.00 Gedachtenkracht. Marja Ruijterman, auteur van het gelijknamige boek “Gedachtenkracht” geeft een lezing over positief denken en de kracht van positieve gedachten. Marja heeft een unieke combinatie van inzicht, spiritualiteit en concrete nuchterheid waarmee zij heel goed duidelijk kan maken hoe je positiever in het leven kan komen te staan.

De waarde van de vijf boeken en één CD ligt boven de honderd euro. Desalniettemin bieden we je, om je van dienst te zijn, deze dag graag aan voor 95,- euro. Naast deze zes lezingen ontvang je dan na afloop het boekenpakket gratis. Wanneer je met deze bijzondere dag mee wilt doen, geef je dan met het onderstaande formulier op en dan ontmoeten we elkaar op zondag 11 september 2011.

BONUS: Omdat mijn nieuwste boek Neurosofie voor 11 september 2011 af is gekomen, ontvangen alle deelnemers als extra bonus een gratis exemplaar bij hun boekenpakket.

Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.