Mensen die weten waar ze voor leven, blijken veel langer gezond te blijven. Nu is mijn probleem veel meer dat ik te veel passies heb, dan te weinig. Nietzsche zei al: “Je bent vooral gezegend met één talent.” Als je te veel leuk vindt zoals ik dan heb je te weinig focus en wordt er te veel tijd en energie besteed aan zaken die achteraf er niet toe doen.

Maar voor de meeste mensen is het eerder andersom. Zij hebben juist moeite om überhaupt te ontdekken wat zij in het leven willen. Doelen stellen is dan nog tot daaraan toe, maar echt ontdekken wat je talent is en waar je passie ligt is een tweede. Om die reden heb ik het boek “Word wie je bent: zelfontwikkeling met Neurosofie” geschreven. In dit boek staat een programma voor zelfontwikkeling waar je jaren mee bezig kan zijn. Zelf doe ik er al ruim twintig jaar over. Dat is weer eens wat anders dan de snelle oplossingen van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP), hoewel ik in “Word wie je bent” duidelijk maak dat een groot deel van persoonlijke groei prima te doen is met NLP.

“Word wie je bent” gaat ervan uit dat je niet af bent, maar een mens in wording. Dat geldt voor iedereen, maar sommige mensen vinden het belangrijk om dat proces van meer mens worden richting te geven. Dat kan op vele manieren. De manier die ik met “Word wie je bent” voorsta is er gebaseerd op de leer van de vier elementen van de oude Grieken. Wanneer je aarde, water, lucht en vuur in evenwicht brengt, groei je als mens.

Rond dit thema organiseer ik de Word wie je bent avond. Dit is een avondprogramma van 19.30 tot 21.30 in Centrum de Roos in Amsterdam in de PC Hoofstraat aan het Vondelpark. De eerstvolgende datum vind je terug in het onderstaande formulier. Deze avond geef ik een lezing over hoe allerlei mystici en magiërs door de eeuwen heen deze vier elementen leer gebruikt hebben voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast leg ik de oefening uit hoe je aan de hand van je eigen magische dagboek tot de ontdekking komt wat jouw passie of talent is zoals beschreven is in “Word wie je bent”.

Het tarief voor deze avond is 39,- euro en alle deelnemers krijgen na afloop het boek “Word wie je bent”. Wanneer je aan deze magische avond mee wilt doen, geef je dan op met het onderstaande formulier:

Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.