Zondag 26 juni organiseert stichting NLP Kring een open reüniedag. Deze dag is bedoeld voor alle NLP Kring (Master) coaches, andere mensen die actief zijn op NLP Kring en mensen die in het algemeen geïnteresseerd zijn in NLP en die wel eens een dag mee willen maken om te zien wat er zoals op NLP gebied gebeurt. De toegang tot deze dag is gratis, maar omdat er een beperkt aantal plaatsen zijn, vraag ik je wel om je van tevoren met het onderstaande formulier aan te melden zodat we weten hoeveel mensen er komen.

Er is die dat een programma waarbij NLP Master Practitioners een presentatie of korte workshop geven over hetgeen zij met NLP doen. Stichting NLP Kring heeft als uitgangspunt dat de NLP Master Practitioner opleiding er niet is om meer NLP technieken te onderwijzen, maar om mensen boven deze technieken uit te laten stijgen door ze juiste vaardigheden aan te leren om zelf op basis van hun eigen creativiteit en intuïtie nieuwe dingen te ontwikkelen. Deze dag leent zich bij uitstek om mee te maken wat voor bijzondere combinaties NLP Master Practitioners met NLP maken.

Het programma ziet er als volgt uit:

10.00 uur: Opening door Joost van der Leij, voorzitter van stichting NLP Kring
10.30 uur: Bianca Bruggeling – Paardrij-angst overwinnen met NLP. Bianca doet veel met paarden. Ze leert mensen weer tot rust komen met paarden en NLP, topruiters beter met hun paard omgaan en mensen over hun angst om paard te rijden heen te komen.
11.00 uur: Vragen en discussie
11.30 uur: Herman Hendriks – NLP en winkelinrichting. Herman is expert op het gebied van het beïnvloeden van het winkelende publiek door middel van de winkelinrichting. Vandaag gaat hij ons een aantal van die geheimen verklappen.
12.00 uur: Vragen en discussie
12.30 uur: Lunchpauze
13.30 uur: Rina van Berkel – NLP en Zen-Shiatsu. Vaak reageert het lichaam hetzelfde als de geest. Bij Zen-Shiatsu wordt door middel van drukpunten op meridianen problemen opgelost. Rina gaat vertellen over de overeenkomsten en verschillen met NLP en de connectie tussen lichaam en geest.
14.00 uur: Vragen en discussie
14.30 uur: Marco Honkoop – NLP en de kunst van het verleiden. NLP zorgt ervoor dat iemand excellent leert communiceren. Betekent dat dan ook dat je deze communicatievaardigheden in kan zetten in het spel der verleiding. Marco is daarvan overtuigd en gaat ons uitleggen hoe.
15.00 uur: Vragen en discussie
15.30 uur: Jonaske de Ruiter – NLP en creativiteit. Creativiteit speelt een grote rol binnen NLP. Jonaske geeft binnen mijn Master Practitioner de schilderen in trance dag en gaat deze middag dieper in op hoe zij NLP gebruikt in het creatieve proces als kunstenares.
16.00 uur: Vragen en discussie
16.30 uur: Afsluiting door Joost van der Leij

Zoals je ziet is er veel ruimte voor vragen en discussie. Deels is dit ook om de sprekers de ruimte te geven uit te lopen, maar deels is deze ruimte ook bedoeld om te socializen, te netwerken en oude medecursisten, vrienden en andere kennissen weer te ontmoeten en bij te praten. Wanneer je aan deze dag mee wilt doen, geef je dan op met het onderstaande formulier:
Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.