Op 20 mei 2011 vindt, na het succes van de eerste lezing, de tweede lezing plaats in de serie Carlo vs. Joost vs. de rest van de wereld. Er worden die avond drie lezingen gegeven. Deze lezingen gaan over de vraag: wat werkt het beste bij relaties? Wat zorgt ervoor dat goede relaties goed blijven? Wat is een effectieve manier om relatieproblemen te laten verdwijnen.

De eerste lezing zal door mij gegeven worden en het onderwerp is: relaties houd je goed met het Enneagram. Ik zal verdedigen dat de beste manier om met relaties om te gaan rekening houden met het Enneagramtype van je partner en van jezelf is. Het Enneagram geeft inzicht in de typische eigenaardigheden van de mens. Elk type is compleet anders dan alle andere types waardoor er steeds misverstanden optreden. Soms zijn deze valkuilen desastreus voor een relatie. Maar op het moment dat je kennis hebt de Enneagramtypes leer je ook hoe je het beste met andere mensen en dan vooral je eigen partner om kan gaan. Tijdens deze lezing zal ik je meer inzicht geven in je eigen Enneagramtype en wat de verhouding van jouw type met de overige acht Enneagramtypes is.

De tweede lezing wordt gegeven door Mariska Hulscher. Mariska is de relatiecoach. Relaties hebben geen therapie nodig, maar coaching! De meeste problemen in relaties hebben te maken met verstoorde communicatie, vaste patronen, irreële overtuigingen en huizenhoge verwachtingen. De Relatiecoach helpt en geeft inzicht. De relatiecoach heeft geen oordeel, maar observeert, luistert, voelt, ziet en begeleidt. Relatieproblemen gaan nooit over vuile sokken, te weinig seks, geluidsoverlast bij de buren, een dominante baas, een koppige werknemer of een kind dat niet luistert. Dit zijn niet de oorzaken van de problemen, maar het gevolg. Het zijn de symptomen van een verstoring, niet de werkelijke reden van de moeilijkheden. De Relatiecoach helpt je met die gevolgen, maar richt zich vooral op de oorzaak. Als je de oorzaak van het probleem herkent en erkent kun je doelgericht aan een oplossing werken. Dan verdwijnen de vervelende gevolgen meestal vanzelf.

De derde lezing wordt gegeven door Carlo Strijk. Carlo is TV presentator en levenscoach. Carlo kwam in 2007 ten gevolge van een zwaar herseninfarct halfzijdig verlamd in een rolstoel te zitten in een revalidatiecentrum. Dat was het dieptepunt, maar ook het keerpunt in zijn leven. Hij ontwikkelde een spiritueel ontwikkelingsproces dat je in tien stappen brengt naar je diepste verlangen. Zodat je je leven zonder gas te hoeven geven in een hogere versnelling brengt en je je niet meer laat afleiden door valse verlangens. Dit tien stappenproces heeft hij beschreven in zijn nieuw te verschijnen boek "Vals Verlangen: leer voelen met je hoofd en denken met je hart". Carlo gaat in zijn lezing duidelijk maken hoe je deze spirituele stappen kan gebruiken om de perfecte relatie te vinden, te houden en ervoor te zorgen dat de relatie ook goed blijft.

Het tarief voor deze bijzondere avond is slechts 39,- euro inc. BTW en alle deelnemers krijgen gratis na afloop een exemplaar van het boek "Vals Verlangen" van Carlo Strijk ter waarde van 16,95 en mijn boek “Het Neurogram” ter waarde van 16,25. Het boek van Mariska Hulscher in op deze avond aan te schaffen. Na afloop zijn Carlo, Mariska en ik aanwezig om boeken te signeren. De lezing vindt plaats in Amsterdam van 19.00 tot 22.00 uur. Het programma is:

19.00 - 19.30 Inloop en ontvangst met koffie en thee.
19.30 - 20.00 Lezing 1: het Enneagram in relaties
20.00 - 20.30 Lezing 2: de relatiecoach
20.30 – 21.00 Lezing 3: spirituele relaties
21.00 - 21.30 Vragen en discussie
21.30 - 22.00 Napraten
Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.