Op 16 september 2011 vindt, na het succes van de eerste lezing, de derde lezing plaats in de serie Carlo vs. Joost vs. de rest van de wereld. Er worden die avond drie lezingen gegeven. Deze lezingen gaan over de vraag: hoe geef je het beste richting aan je leven? Hoe kom je erachter wat je in het leven wil bereiken? En wat is dan een effectieve manier om de kans zo groot mogelijk te maken dat je het ook bereikt.

De eerste lezing zal door mij gegeven worden en het onderwerp is: geef richting aan je leven met NLP. Ik zal verdedigen dat de beste manier om richting te geven aan je leven zorgen dat je bewuste doelen en onbewuste doel op één lijn komen te liggen, is. Mensen hebben bewuste en onbewuste doelen en deze wijken meestal van elkaar af waardoor er onbewuste zelfsabotage plaats kan vinden. En dat is zonde. Door middel van de NLP tijdslijntechniek kan je ervoor zorgen dat je onbewustzijn een update krijgt waardoor je 100% van de tijd de goede richting in gaat. Ik zal laten zien hoe je ontdekt wat je grote droom is en hoe je die het beste kan verwezenlijken. Tijdens deze lezing leg ik uit hoe je dit met enkele eenvoudige stappen kan doen.

De tweede lezing wordt gegeven door Patty Harpenau. Wie ben je en wat wil je van het leven? Wat is de reden dat je hier bent en wat is het geheim van je eigen leven. The life codes zijn zeven levensveranderende geheimen die onthuld zijn, want niets is verborgen dat niet evident zal worden. De codes zijn niet effectief als je vraagt wat je wil, alleen wanneer je doorhebt dat je alles al hebt waar je op zoek naar bent. Patty verdedigt in haar lezing dat overvloed niet een object is, maar een frequentie, een veld of energie, een bewustzijn. Dit veld heeft zijn weerslag in de materie. Aangetrokken door jouw wensen en verlangens manifesteert het zich in jou leven. De ziel is de intelligentie achter alles dat zichtbaar is. Ontdek the life codes en laat overvloed toe in je leven.

De derde lezing wordt gegeven door Carlo Strijk. Carlo is TV presentator en levenscoach. Carlo kwam in 2007 ten gevolge van een zwaar herseninfarct halfzijdig verlamd in een rolstoel te zitten in een revalidatiecentrum. Dat was het dieptepunt, maar ook het keerpunt in zijn leven. Hij ontwikkelde een spiritueel ontwikkelingsproces dat je in tien stappen brengt naar je diepste verlangen. Zodat je je leven zonder gas te hoeven geven in een hogere versnelling brengt en je je niet meer laat afleiden door valse verlangens. Dit tien stappenproces heeft hij beschreven in zijn nieuw te verschijnen boek "Vals Verlangen: leer voelen met je hoofd en denken met je hart". Carlo gaat in zijn lezing duidelijk maken hoe je deze spirituele stappen kan gebruiken om de juiste richting aan je leven te geven.

Het tarief voor deze bijzondere avond is slechts 39,- euro inc. BTW en alle deelnemers krijgen gratis na afloop een exemplaar van het boek "Vals Verlangen" van Carlo Strijk ter waarde van 16,95 en mijn boek “Breintraining” ter waarde van 19,95. Na afloop zijn Carlo en ik aanwezig om boeken te signeren. De lezing vindt plaats in Amsterdam van 19.00 tot 22.00 uur. Het programma is:

19.00 - 19.30 Inloop en ontvangst met koffie en thee.
19.30 - 20.00 Lezing 1: NLP
20.00 - 20.30 Lezing 2: The Life Codes
20.30 – 21.00 Lezing 3: spiritualiteit
21.00 - 21.30 Vragen en discussie
21.30 - 22.00 Napraten
Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.