TIOUW.com BV
's Gravelandseweg 127
1217 ER Hilversum
0900 - 235 4857
KvK: 05076640
Amsterdam
Utrecht
Den Haag
Rotterdam

Afvallen met NLP: geen dieet, eten wat je wil en zo min mogelijk bewegen

Bijna iedereen wil afvallen. Nu heb ik zelf veel aanleg om snel aan te komen en zie ik genoeg mensen om me heen die daar ook last van hebben, maar zelfs in mijn ogen slanke dennen hoor ik ook steeds roepen dat er meer gewicht af moet. Het moge duidelijk zijn dat het conventionele recept van meer bewegen en minder eten slecht werkt. We roepen het al meer dan vijftig jaar, maar mensen worden alleen maar dikker. Tegelijkertijd is het een waarheid als een koe dat als je minder brandstof (eten) binnenkrijgt dan dat je verbrandt (sporten) dat je afvalt. Hoe is deze tegenstrijdigheid te rijmen?


Het antwoord is heel eenvoudig: gemiddeld genomen moet je om af te vallen heel veel minder eten en heel veel meer sporten voordat het effect heeft. Voor de meeste mensen, waaronder ik, gaat dat ten koste van iets wat nog meer gewaardeerd wordt: levensvreugde. Lekker eten en leuke dingen doen, liggen voor hen en mij meer voor de hand dan sporten en matigen. Toch vinden de meeste mensen een lang en gezond leven ook uitermate belangrijk. De kunst is dus om een methodiek te vinden om af te vallen waarbij je het beste van beide werelden combineert. Die methode is afvallen met NLP en het kernidee hierbij is: geen dieet, eten wat je wil en zo min mogelijk bewegen.

Nu ben je ongetwijfeld allerlei manieren om af te vallen tegengekomen. De ene manier belooft nog mooiere resultaten dan de andere. Mijn favoriete manier: denk je dun. Maar bij de overgrote meerderheid van de mensen die dat soort manieren van afvallen uitproberen mislukt het afvallen. Bij iedereen op de lange termijn en bij de meeste zelfs op de korte termijn. Dit komt doordat mensen te veel verschillen qua lichaam, leeftijd, levensstijl en waarden en normen. Hierdoor is het onmogelijk dat er slechts één methodiek om af te vallen zou zijn die bij iedereen werkt, tenzij het de aller-, aller-, allerbeste methode is en dat is je eigen methode.

Afvallen met NLP is geen methode op zich. Afvallen met NLP leert je hoe jij je eigen methodiek om af te vallen samen kan stellen aan de hand van alle informatie die je over afvallen kan vinden. De meeste mensen weten meer dan genoeg over voeding, lichamelijke beweging en afvallen. Wat er mislukt is dat ze geen idee hebben hoe ze al die informatie op een gemakkelijke en eenvoudige manier kunnen gebruiken om blijvende veranderingen in hun levenspatronen aan te brengen. Dat is precies waar NLP heel goed in is. Met het Afvallen met NLP systeem ben ik zelf veertien kilo afgevallen. Toch is het allerminst de bedoeling dat je mijn manier kopieert. Dat is zinloos, want dat is de manier waarop het mij gelukt is, terwijl jouw programma er waarschijnlijk heel anders uitziet. Ik heb een hekel aan sporten. Ik schrijf liever. Ik hou van lekker eten in sterrenrestaurants. Tegelijkertijd vind ik het van groot belang om lichamelijk fit te blijven zodat ik mijn leven zo lang mogelijk gezond blijf. Dat zijn mijn waarden en normen die ervoor zorgen dat ik doe wat ik doe. Wat jij van je leven maakt, kan helemaal anders liggen. Wat evenwel hetzelfde blijft, is dat je hetzelfde systeem kan gebruiken dat ik gebruikt heb om mijn eigen programma om af te vallen op te zetten: afvallen met NLP.Hoe dat precies werkt is een uitgebreid verhaal waar ik een gratis rapport van gemaakt heb. In dit rapport staat:

Het Afvallen met NLP systeem omvat vier stappen:

Stap 1: Zorg dat je grip op je eigen emoties krijgt.

Stap 2: Krijg feedback over wat je de afgelopen vierentwintig uur gedaan hebt door jezelf te wegen.

Stap 3: Pas je strategieën om af te vallen aan als ze te weinig resultaat boeken. Of houd jezelf beter aan je eigen regels als dat de reden is dat er te weinig resultaat is. Gaat het goed, blijf dan ontspannen en rustig, maar ook een klein beetje blij en trots op jezelf dat het goed gaat.

Stap 4: Versterk dit proces met hypnose.

Wanneer je dit bijzondere rapport over afvallen gratis in je bezit wil krijgen, vraag het gratis rapport dan met het onderstaande formulier aan: