Het hypnose gedeelte van de Afvallen met NLP CD kan je zo vaak herhalen als dat je zelf prettig vindt. Verder is er het gratis rapport over Afvallen met NLP dat aanvullende strategie├źn geeft.

Belangrijker echter is het feedback-mechanisme dat ik beschrijf op de CD. Het is zaak om met regelmaat je gewicht te meten en te controleren of de veranderingen die je maakt in wat je eet en hoeveel je beweegt effect hebben op je gewicht. Gaat het de goede kant op, dan doe je meer van wat je al doet Gaat het niet de goede kant op dan is het weer belangrijk om nieuwe aanpassingen te doen. Net zolang totdat je een levensstijl ontwikkeld hebt voor jezelf waarbij je systematisch afvalt. Dat hoeft niet veel te zijn. Sterker nog een klein beetje afvallen per dag/week is prima, want zolang je jezelf een nieuwe levensstijl aangemeten hebt, zorgt consequent een beetje afvallen ervoor dat je na enige tijd op je streefgewicht zit.

De ondertitel van de Afvallen met NLP CD is niet voor niets: geen dieet, eten wat je wilt en zo min mogelijk bewegen. Dat betekent geen dieet, maar het veranderen van je levensstijl. Zo weinig willen eten dat je ziet op de weegschaal dat je beetje bij beetje afvalt en zo veel bewegen dat nodig is om te zorgen dat je fit wordt en beetje bij beetje afvalt. Overigens is mijn ervaring dat bewegen belangrijker is om fit te worden/blijven dan af te vallen. Minder eten en anders eten werkt veel beter voor mij. Tegelijkertijd is het hele idee van de Afvallen CD dat je voor jezelf ontdekt wat voor jou werkt en welke levensstijl jij vol kan houden voor de rest van je leven. Want alleen met iets waar je zelf helemaal achter staat en wat je goed bevalt, ga je afvallen.

Categories: Encyclopedia
Defined tags for this entry:

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.