Naar aanleiding van de afgelopen NLP Practitioner opleiding kreeg ik deze reactie:

"Hoewel ik in het begin erg kritisch en sceptisch was over NLP, heeft het mijn leven echt veranderd. En het verandert nog elke dag. Ik kan met steeds meer plezier in het leven staan, waar ik vroeger zoiets had van: “Waarom ben ik hier eigenlijk op deze aarde? En Wie heeft dit soort flauwe levensspelletjes bedacht voor de soort die we mensen noemen.” Ik pieker steeds minder, ik geniet meer en ben de hele dag bezig om mensen met positieve suggestieve opmerkingen te bestoken. Haha.

Ik merk aan alle kanten dat ik steeds meer mensen aan me bind en dat ze het fijn vinden om met me om te gaan. Dat geeft mij een heel goed gevoel.

Sinds kort werk ik op het ROC in Leiden. Ik heb daar een prima contact met de studenten. Ze komen over het algemeen graag naar mijn lessen. Je moet weten dat ik het vak rekenen geef. Veel van mijn studenten zagen dat eigenlijk als een straf. Simpelweg omdat ze er in het verleden weinig van bakten. Door NLP doelbewust in te zetten, merk ik dat ze vaak weer gemotiveerd raken en vol overgave dezelfde sommen zitten te maken, waar ze in het verleden bijna van moesten kotsen. Ik denk dat motivatie via NLP-suggesties de drijfveer van deze omslag is geweest. Maar ook de warme band die ik met ze heb opgebouwd in slechts 6 weken tijd (45 minuten per week!)is voor een groot deel toe te schrijven aan NLP en heeft zeker meegeholpen. Gelukkig kan ik aardig rekenen en kan ik het redelijk goed uitleggen. Dat helpt natuurlijk ook.

De afgelopen maanden heb ik veel kunnen oefenen met de technieken die je ons geleerd hebt. Er hebben zich vele proefpersonen aangemeld o.a. via familie en een groot popkoor waarin ik zing. Het is ongelofelijk, maar tot nu toe is de coaching zeer succesvol geweest. Ik moet de eerste cliënt nog tegen komen, waar het niet mee lukt is. Inmiddels heb ik waarschijnlijk al mijn eerste twee cliënten.

Je bent voor mij een zeer goed levend voorbeeld. Je bent bijna NLP. Ik vond je cursus heel boeiend en leerzaam. Het praktische oefenen , de humor en geweldige “heldenverhalen” hielden de cursusdagen steeds boeiend. Ik ben blij dat ik bij jou terecht ben gekomen en niet bij een andere cursus. Ik beveel jouw cursus dan ook van harte bij iedereen aan!!

Hartelijke groeten,

Wil"


Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.