In het kader van het zelfontwikkelingsprogramma zoals dat beschreven is in mijn boek “Word wie je bent” is het een verrijking van je leven wanneer je je leven deelt met een partner. Iemand mat wie je liefde, energie en warmte kan delen. Toch is het niet voor iedereen even gemakkelijk om op een potentiële partner af te stappen. Dat is iets waar NLP goed bij kan helpen door er a) voor te zorgen dat je meer zelfvertrouwen krijgt en b) dat je de juiste manier van benaderen gebuikt.

Op woensdag 3 november 2010 vindt er in Rotterdam de lezing “Versier de juiste vrouw” plaats naar aanleiding van de publicatie van het boek “Verleid iedere vrouw: word een meesterversierder”. Op deze avond krijg je twee lezingen. De eerste lezing zal ik geven en de lezing gaat over mijn visie dat het vooral belangrijk is om de juiste vrouw te versieren in plaats van alle vrouwen. Ik zal vertellen over wat ik de beste NLP strategie vind voor het versieren van de juiste vrouw en welke NLP technieken je daar het beste bij helpen. Dr. Alphadoc, de auteur van het boek, zal daarna een lezing geven waarin hij aangeeft wat zijn strategie is en hoe je het beste contact maakt met iedere vrouw.

Hoewel deze avond expliciet gaat over het versieren van vrouwen, zijn vrouwen ook van harte welkom. Of om te ontdekken wat mannen vandaag de dag zichzelf allemaal aanleren om indruk te kunnen maken, of om te ontdekken hoe je een man versiert. De technieken verschillen maar weinig als het om mannen gaat, alleen gaat het veel makkelijker.DEZE AVOND IS HELAAS GEANNULEERD.
Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.