Iedereen die aan ondernemen denkt heeft eigenlijk wel het idee dat je om geld te verdienen met je eigen onderneming hard moet werken. Gevat in een formule is dat Werktijd + Stress = Geld, oftewel hoe harder je werkt hoe meer je verdient. Voor steeds meer mensen is dit een steeds minder aanlokkelijk perspectief. Veel mensen komen er rond hun veertigste achter dat ze eigenlijk iets anders willen dan het werk waar ze carrière in gemaakt hebben. En ze denken dan na over de vrijheid die het leven als zelfstandig ondernemer biedt. Maar het harde werken en de stress of ze wel genoeg klanten kunnen vinden om ervan te kunnen leven weerhoudt ze ervan.

Gelukkig is er ook een andere formule. Marketingguru en mijn goede vriend Ben Mack heeft een formule opgesteld voor een internet onderneming. Deze formule luidt: Geld + Vrije Tijd + Geluk = 100%. Met andere woorden als je veel geld wilt verdienen met een internet onderneming heb je minder vrije tijd en minder geluk (oftewel meer stress). Wil je meer vrije tijd en geluk, dan krijg je minder geld. Deze formule geeft ook meteen precies aan wat het verschil is tussen een gewone onderneming en een internet onderneming: bij een gewone onderneming is het bikkelen en afzien en bij een internet onderneming laat je computers, het internet en andere mensen het werk doen.

In de Masterclass “Internet ondernemen” leer je de geheimen die je in staat stellen om zelf een internet onderneming op te zetten. Stap voor stap laat ik je zien waar je de klanten vandaan haalt, hoe je computers en het internet gebruikt om je bedrijfsvoering te automatiseren en hoe je je werk uitbesteedt aan andere partijen. Maar omdat elke startende ondernemer 80% van zijn tijd aan marketing en sales dient te besteden, zal ik vooral ingaan op hoe je het internet gebruikt om meer dan genoeg klanten te krijgen zodat je bestaanszekerheid hebt.

De Masterclass “Internet ondernemen” wordt georganiseerd door Shared Succes (http://www.sharedsuccess.nl/) en vindt plaats op woensdag 30 juni 2010 vanaf 14.00 uur bij Porsche Twente in Enter. Het tarief voor deze masterclass is 98,50 inc BTW. Tijdens de masterclass wordt de inwendige mens verzorgd met wat lekkers te drinken en te eten. Alle deelnemers ontvangen na afloop gratis een exemplaar van mijn boek “Onbeperkt aan de slag: excellent ondernemen met NLP en het Enneagram” zodat je de methode om op internet meer dan genoeg klanten te vinden thuis nog eens goed na kan lezen.

Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.