Naar aanleiding van de afgelopen NLP Practitioner opleiding kreeg ik deze reactie:

"Beste Joost,

Helemaal uit het verre België ben ik gekomen om speciaal bij jou de NLP practionner cursus te volgen ! Het was een beslissing op mijn gevoel en intuïtie en achteraf gezien blijkt het 1 van de beste beslissingen ooit geweest te zijn.

Je zei wel dat NLP je leven kan veranderen en ik moet eerlijk bekennen dat dat ook daadwerkelijk zo is ! Het was ontzettend intensief en boeiend van de eerste dag tot de laatste dag ! Ik heb zo waanzinnig veel geleerd op korte termijn : van het intrigerende eneagram, de gevoelsomdraaitechniek, zwart-wit terugspoeltechniek,... tot zelfs hypnose.

En het mooiste is dat ik dat dus allemaal daadwerkelijk in mijn leven gebruik waardoor ik nu zoveel meer bereik én vooral met een goed gevoel ! Vooral mijn zoontje van 9,5 jaar is een dankbaar onderwerp om op te oefenen en mijn band met hem is sinds hij een baby was nog nooit zo intens geweest.
Daarom ben ik vast van plan om daar ook professioneel verder mee te gaan en ook dat zie ik nu zitten dankzij jouw marketinglessen want die waren minstens even interessant dan de andere lessen !

Daarom beste Joost, wil ik je danken uit de grond van mijn hart !

Vriendelijke groetjes,

Marijke"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.