Naar aanleiding van de afgelopen NLP Practitioner opleiding kreeg ik deze reactie:

"Ik heb afgelopen week-end mijn NLP Practitioner diploma gehaald. Ik heb sterk het gevoel dat de opgedane kennis een waardevolle aanvulling is op mijn coachings-skills. De "drie-poot" van mijn coachingsmethode is compleet. Ten eerste heb ik meer kennis en inzicht gekregen van het Enneagram. Als aanvulling op de Practitioner opleiding heb ik een week-end Onbeperkt Jezelf gevolgd. Tijdens dit week-end ben ik erachter gekomen welk persoonlijkheidstype ik ben en welke kwaliteiten, valkuilen, uitdagingen en allergieën daarbij horen. Aan de hand van deze kennis en de boeken van o.a Joost heb ik een scriptie geschreven die mijn leven vanaf 0 tot heden beschrijft. Het inzicht is compleet. Deze ervaring, kennis maken met je persoonlijkheidstype, wil ik mijn clienten niet onthouden. Dit daar er veel "puzzel-stukjes" op hun plaats vallen indien de mooie, maar zeker ook de niét mooie kanten worden gezien en geaccepteerd. Dat accepteren is een proces, welke met behulp van de technieken van NLP, niet lang lang duurt. Deze technieken heeft Joost op een vrij praktische, eenvoudige en werkbare wijze aan de practitioner groep geleerd. Middels het oefeningen hebben wij de technieken ons eigen gemaakt. Het mooie ervan is, je kunt het niet fout doen. Het is juist de bedoeling dat je binnen de gegeven "speel-lijnen" van Joost op zoek moet gaan naar je eigen werkbare technieken. De technieken kan ik mij eigen maken door ze in de praktijk te brengen en te blijven ontwikkelen. Als laatste heb ik meer inzicht gekregen in mijn opgedane coahings-skills. Ik heb er bewust voor gekozen om de praktische kant hiervan te integreren in het Enneagram onderdeel en het NLP gedeelte. De practitioner opleiding in combinatie met het Onbeperkt Jezelf week-end van Joost vormen nu de basis van mijn Coachingspraktijk.

De angst voor de aanvang hiermee is weggenomen. In eerste instantie middels een NLP techniek en in tweede instantie door de sales- en marketing adviezen gegeven door Joost. Deze laatste kregen wij als bonus mee. Een mooie en complete afsluiting van de goede opleiding."



Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.