Blozen is gedeeltelijk een fysiek proces en gedeeltelijk een psychologisch proces. NLP heeft een strategie om met blozen om te gaan die gebaseerd is op twee punten, namelijk:

1) Zorgen dat je het minder erg vindt om te blozen. Afhankelijk van je type huid en dergelijke worden sommige mensen soms sneller rood dan andere mensen. Ik wordt bijvoorbeeld vrij snel rood. Maar op het moment dat je het verder prima vindt om rood te worden, dan is het goed. Sterker nog, zodra je het normaal vindt, wordt je ook minder snel rood, omdat een deel van de psychologische component die je doet blozen, vaak ook de schaamte voor het rood worden is.

2) Het wegnemen van de psychologische component. Met NLP kun je ervoor zorgen dat de trigger van het blozen weggenomen wordt. Hierdoor komt het blozen veel minder vaak voor. Afhankelijk van jouw specifieke situatie leer je met NLP de bloos reactie voorkomen.

De combinatie van deze twee punten zorgt ervoor dat het blozen sterk gereduceerd wordt en dat in die paar gevallen dat het toch nog gebeurt dat het verder prima is. Ik kan je niet van tevoren garanderen dat het werkt, maar bij veel mensen met blozen werkt het goed. Wanneer NLP werkt, werkt het ook snel (binnen enkele weken). Dus je weet meteen of het iets voor je is. Het beste is om met een NLP coach aan de slag te gaan. De meeste NLP coaches werken op basis van resultaten, dat wil zeggen mocht het niet werken, dan krijg je geen rekening.

Wanneer je aan de slag wil om direct problemen op te lossen, ga dan allereerst aan de slag met de Leer je goed voelen CD. Je kan dan stap voor stap mee doen met de oefeningen en bij veel mensen is dat een prima manier om te ontdekken hoe ze problemen kunnen oplossen.


Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: Encyclopedia

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.