Naar aanleiding van de afgelopen NLP Practitioner opleiding kreeg ik een paar maanden later deze reactie nog:

"Beste Joost,

Afgelopen 4 maanden heb ik de NLP Practitioner bij je gevolgd. Ik vond het geweldig en heb echt heel veel geleerd over hoe ik mensen beter kan helpen.

Ik heb je tijdens de laatste dag aangegeven dat op de school waar ik ook 2 dagen werk mij vroeg een workshop te geven over NLP. Ik heb je toen gevraagd wat ik het beste kon gaan doen. Heel nonchalant zei je: “nou, de gevoelsomdraaitechniek en de zwart/wit terugspoeltechniek kan je die anderhalf uur wel aardig mee vullen”. Nou, ik heb daar lang over nagedacht, even gepiekerd (met NLP weggewerkt) en vandaag die workshop 2x gegeven. Ik zag er een beetje tegenop, was bang dat ik de stappen niet goed zou weten. Echter, het werd een groot succes! De meest sceptische collega’s (en die zijn er in het onderwijs heel veel), gaven aan dat het toch wel heel goed werkte, die “rare” technieken. Je hebt regelmatig aangegeven dat het allemaal wel boven komt drijven als je ermee aan de slag gaat. Dat heb ik in gedachten gehouden en inderdaad ging het bijna vanzelf. Mijn brein had meer onthouden dan ik dacht. Het heeft mij er in ieder geval van overtuigd dat ik mijn manier van coachen op het NLP ga afstemmen. Daar ga ik hard mee aan de slag.

Uiteraard heb ik verteld bij wie ik dit allemaal geleerd heb en je naam op het bord geschreven. Misschien levert het nog nieuwe kandidaten voor je op.

Nogmaals bedankt voor je geweldige training!

Hartelijke groet,

Barbara Hagen-Janssen

EduCoaching
Coaching, Training en Advies"
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.