De NLP Practitioner opleiding van het najaar 2009 is net voorbij en hier zijn korte fragmenten van de de eerste reacties van de deelnemers. Bij elk fragment staat de link naar de hele reactie.

"Persoonlijk heb ik veel geleerd. Bijvoorbeeld wat is de reden dat contact met anderen wel eens stroef kan verlopen? Wat bedoelen mensen precies als je met ze communiceert, waarom praat en denkt de een zo en de ander op een andere manier. Op deze vragen heb ik antwoorden gekregen, mede door je heldere uitleg over het enneagram en, heel belangrijk hoe er mee om te gaan."


Lenny

"Als mijn onbewuste alles nu al zo goed voor me regelt dan belooft dat veel goeds in de toekomst."


Gerda

"Je hebt me laten inzien dat er door zeer simpele oplossingen en het kopiëren van bepaalde technieken een zéér groot aantal mensen geholpen kunnen worden. Ik ben dan ook erg blij dat ik één van de coaches ben geworden die nu anderen kan gaan helpen een beter pad op te gaan."

Anette

"Er staan mij maar twee trainingen bij waarvan ik eigenlijk vond dat het jammer was dat ze voorbij waren, een hypnose training van Richard Bandler en jouw NLP Practitioner. Gedurende ieder weekend heb ik technieken geleerd die direct toepasbaar zijn gebleken in zowel mijn privé als mijn zakelijke leven."

Eric

Hier staat meer informatie over de komende NLP Practitioner, maar je kan ook met het onderstaande formulier een verkennend gesprek aanvragen. Dit gesprek is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend:

Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.