De NLP Practitioner opleiding van het najaar 2009 is net voorbij en de eerste reacties van een van de deelnemers is reeds binnen. Lenny schrijft:

"Beste Joost,

Heel veel dank voor de super practitioner opleiding van afgelopen najaar.

Je bent een super trainer. Je weet te inspireren, te boeien, met veel humor en snelheid.

Jij brengt het goede gevoel heel sterk over op je cursisten, en heb je ons geleerd hoe wij dit voor onszelf op kunnen roepen en aan anderen over kunnen brengen door de duidelijke, simpele, krachtige en heldere technieken.

Persoonlijk heb ik veel geleerd. Bijvoorbeeld wat is de reden dat contact met anderen wel eens stroef kan verlopen? Wat bedoelen mensen precies als je met ze communiceert, waarom praat en denkt de een zo en de ander op een andere manier. Op deze vragen heb ik antwoorden gekregen, mede door je heldere uitleg over het enneagram en, heel belangrijk hoe er mee om te gaan.

Ik heb echt geleerd om nare gevoelens te veranderen in fijne. Alles is luchtiger, makkelijker en vrolijker geworden. Dient zich een naar gevoel aan dan weet ik dat nu terstond om te draaien. Wat een cadeau. Ik kan nu duidelijk zien waar mijn stress punten liggen en wat ik kan doen deze te voorkomen of op te lossen. Ken mijn sterke en zwakke punten beter. Ook kan ik dit nu bij anderen beter zien en er naar handelen.

Het heeft voor mij veel duidelijkheid geschapen in het communiceren met anderen. Ben nu veel beter in staat de hoofdlijnen te onderscheiden van de zijlijnen en kan mijzelf duidelijker en beter uitdrukken. Ook kan ik mijn grenzen beter bewaken en duidelijker en krachtiger voor mijzelf spreken/opkomen.

Dit alles heb jij mij geleerd op een intensieve maar luchtige en humorvolle manier, vol met handvaten en simpel toe te passen technieken. Er is veel gelachen tijdens je trainingen en ondertussen kwamen je boodschappen goed en helder binnen.

Wat een les in hoe voel ik mij goed! Kan alleen maar zeggen Joost, heel veel dank."


Lenny

Hier staat meer informatie over de komende NLP Practitioner, maar je kan ook met het onderstaande formulier een verkennend gesprek aanvragen. Dit gesprek is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend:

Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.