De NLP Master Practitioner opleiding van het najaar 2009 is net voorbij en de eerste reacties van de deelnemers is reeds binnen. Paula schrijft:

"De Masteropleiding is voor mij echte verdieping geworden van alles wat ik geleerd heb tijdens de basisopleiding. Doordat ik met meer creativiteit de oefeningen moest doen, voelde ik me steeds meer thuis in het NLP verhaal. Dat er meer mogelijkheden zijn om iets te bereiken, dus ook op mijn eigen manier, heeft mij versterkt in het idee dat ik iets voor een ander kan betekenen.
Heb veel geleerd van de medecursisten en wat er wat er tussen ons en met ons gebeurde was heel bijzonder.
Dank je wel voor jouw inzet!"


Paula

En nog een grappige reactie van een van de deelnemers aan de afgelopen NLP Practitioner opleiding:

"Ik was me er al van bewust dat ik een stuk relaxter in het leven sta sinds ik met NLP bezig ben. Als ik nog bewijs nodig had dat het ook echt zo is dan heb ik dat deze morgen gekregen.
Kort nadat ik mijn rijbewijs had gehaald ben ik in de sneeuw met de auto een bocht uitgegleden en nog net boven aan de dijk blijven hangen. Iedere keer als er sneeuw lag en met de auto weg moest kreeg ik toch wel enigszins de kriebels. Bij het idee alleen al. Tot vanmorgen! Ik zag de sneeuw in de wetenschap dat ik om 9 uur met de auto weg moest en heb toen "tevergeefs" geprobeerd dit gevoel weer naar boven te halen.

Als mijn onbewuste alles nu al zo goed voor me regelt dan belooft dat veel goeds in de toekomst."


Gerda

Hier staat meer informatie over de NLP Master Practitioner, maar je kan ook met het onderstaande formulier een verkennend gesprek aanvragen. Dit gesprek is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend:

Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.