Ook in 2011 komt Richard Bandler weer terug naar Amsterdam. En ook deze keer geeft Richard een zeer laagdrempelige introductieavond. Een unieke kans voor iedereen om te gaan ervaren hoe deze geniale man mensen verder helpt met NLP. Hier is de video van vorig jaar over hetzelfde programma:



Richard Bandler is een geniale man en ik doe mijn uiterste best om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren wat de technologie van Richard Bandler allemaal kan doen. Vandaar dat er voor zijn komend bezoek in mei er de volgende programma's er zijn zodat er voor iedereen een mogelijkheid is. In drie uur zal Richard laten zien en jezelf laten ervaren hoeveel je wel niet met NLP kan. Dit is een uniek aanbod en ik deelname een ieder van harte aanbevelen.

De avond met Richard Bandler vindt plaats in de Meervaart in Amsterdam. De avond duurt van 18.30 tot 21.30, maar het is verstandig om er om ongeveer 18.00 uur te zijn.

Alle deelnemers aan de NLP Introductieavond met Richard Bandler krijgen het boek "Brieven om beter te worden" ter waarde van 30,- euro er gratis bij.



Klik op de groene button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen. In het volgende scherm kun je het aantal boeken dat je wilt bestellen invoeren.
betaalmethode

Eerdere deelnemers aan het NLP Practitioner programma in combinatie met de training van dr. Richard Bandler gaven de volgende reacties:

"Het belangrijkste voor mij is dat ik geleerd heb mezelf goed te laten voelen en ik bovendien op een goede manier geschoold ben in NLP, zodat andere mensen zich ook goed kunnen gaan voelen. Vooral het niet meer door te hoeven werken van de problemen van de klant is een ware omslag voor mij, wat veel beter aansluit bij mijn idee van coachen. Want met NLP kun je direct aan de
slag i.p.v. eerst nog eens de vervelende gevoelens door te worstelen, wat als extra effect heeft dat de narigheid nog vaster in het system wordt gegraven."
Robert

"Joost volgde zelf zijn opleiding bij Richard Bandler en heeft zo weet ik nu, een zelfde dynamische en praktische aanpak als Bandler. Na die bijna 15 jaar die er ligt tussen mijn eerste ervaring met NLP en de opleiding die ik nu met succes heb gevolgd bij Joost, heb ik letterlijk ervaren, dat NLP directer, compacter en praktischer is geworden in zijn aanpak en nog meer aan effectiviteit en dynamiek heeft gewonnen. Met deze positieve ervaring, die ik heb verworven door het volgen van de Practitioner course bij Joost van de Leij, is mijn enthousiasme voor juist deze elementaire en dynamische aanpak van NLP is weer helemaal terug. NLP is een veel breder toepasbare methode om niet alleen mensen te beïnvloeden, maar juist ook om mensen te ondersteunen in het versterken van de kwaliteit van hun leven."

Jan Willem van Rijnbeek
Categories: NLP & Enneagram trainingen, cursussen en opleidingen

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.