De NLP Practitioner opleiding van het najaar 2009 is net voorbij en de eerste reacties van een van de deelnemers is reeds binnen. Anette schrijft:

"Hoi Joost,

Ik wil je via deze weg nogmaals bedanken voor de zéér leerzame en energierijke dagen die je mij hebt gegeven .
Ik was al enige tijd voordat ik op cursus kwam de technieken aan het toepassen op mijn leerlingen. Ik heb nl. een rijschool en kwam daar regelmatig leerlingen met angst tegen.
Nu had ik wel een faalangst cursus gevolgd en nog een andere opleiding, maar ik stuitte nog steeds tegen situaties aan waarbij ik vast liep. Door "toeval" kwam ik NLP tegen. Door het gebruik van de gratis rapporten en het lezen van de nieuwsbrief ben ik aan de slag gegaan. Ik had voor de cursus ook al het boek Brein Training gekocht, maar ik kon er helaas niet uitkomen. Ik bleef met te veel vragen zitten.
Na wikken en wegen had ik besloten om de opleiding te gaan volgen. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Wat ik nu allemaal heb beleefd heeft mijn ogen doen openen.
Je hebt me laten inzien dat er door zeer simpele oplossingen en het kopiëren van bepaalde technieken een zéér groot aantal mensen geholpen kunnen worden.
Ik ben dan ook erg blij dat ik één van de coaches ben geworden die nu anderen kan gaan helpen een beter pad op te gaan.
Wat is het dan ook heerlijk om je zo goed te voelen en dit gevoel weer door te mogen geven aan .............iedereen die het wil ontvangen!!

Je bent een TOPPER! BEDANKT!"


Anette Elsenaar

Hier staat meer informatie over de komende NLP Practitioner, maar je kan ook met het onderstaande formulier een verkennend gesprek aanvragen. Dit gesprek is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend:

Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.