De NLP Practitioner opleiding van het najaar 2009 is net voorbij en de eerste reactie van een van de deelnemers is reeds binnen. Eric schrijft:

“Er staan mij maar twee trainingen bij waarvan ik eigenlijk vond dat het jammer was dat ze voorbij waren, een hypnose training van Richard Bandler en jouw NLP Practitioner. Gedurende ieder weekend heb ik technieken geleerd die direct toepasbaar zijn gebleken in zowel mijn privé als mijn zakelijke leven. Een klein voorbeeld daarvan is dat mijn taalgevoel en schrijfvaardigheid sterk zijn verbeterd. Ik beaam zonder meer dat je lesgeeft in de geest van Richard Bandler, met humor, zonder fratsen, in een uitstekende sfeer en met antwoorden op alle vragen, kortom een aanrader voor iedereen. Bedankt Joost!”


- Eric Lopes Cardozo, Almere

Hier staat meer informatie over de komende NLP Practitioner, maar je kan ook met het onderstaande formulier een verkennend gesprek aanvragen. Dit gesprek is gratis en uiteraard geheel vrijblijvend:

Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.