Tijd is een ongrijpbaar begrip voor onze hersenen. Vandaar dat ons brein tijd omzet naar ruimte in de vorm van een tijdslijn. Omdat tijd zo'n centrale plaats in ons bestaan inneemt, kan je met NLP en tijdslijnen veel ten goede veranderen. Op deze CD staan de meest belangrijke NLP en tijdslijntechnieken op de volgende tracks:

1)Introductie van tijdslijnen. Bepaal hoe je tijdslijn nu loopt.

(track 1 van de Tijd heelt alle wonden CD)

2)Optimaliseren van je tijdslijn. Hoe zorg je ervoor dat je in je tijd staat zodat je alle goede momenten van het leven optimaal meemaakt.

3)Time management. Je ziet als een berg op tegen je werk? Dan heb je je tijdslijn niet goed afgesteld om je tijd goed te managen. Hier leer je hoe je op basis van prioriteiten je werkzaamheden zo op je tijdslijn plaatst dat ze automatisch gedaan gaan worden. Leer werken met meervoudige tijdslijnen zodat je diverse projecten tegelijk tot een goed einde kan brengen.

4)Programmeer je eigen geluk en succes. Wat we bereiken wordt grotendeels bepaald door onze onbewuste doelen. Bij de meeste mensen liggen onbewuste en bewuste doelen niet op een lijn waardoor er onbewuste zelf-sabotage ontstaat. Door met een dertigjarenplan je onbewustzijn te programmeren zorg je voor dertig jaar ontspanning, plezier en de blije verrassing van het behalen van je doelen.

5)Het verleden als bron voor goede gevoelens. Alle goede gevoelens die je ooit gevoeld hebt kan je met deze tijdslijntechniek weer ophalen, reconstrueren en versterken.

6)Het verleden overdoen. Hoe vaak hadden we niet gewild dat we het verleden over konden doen. Met tijdslijnen kan het.

7)Oplossing vinden voor problemen. Loop je nu tegen een probleem aan waarvan je de oplossing nog niet weet, maar waarvan je wel weet dat er ooit een oplossing gaat komen? Dan kan je met tijdslijnen deze toekomstige oplossing naar voren halen zodat je de oplossing nu al leert kennen en je weet wat je moet doen om het probleem op te lossen.

8)Teleurstellingen voorkomen en je toekomst programmeren voor kracht en ontspanning. De meeste mensen hebben een hekel aan teleurstellingen, maar realiseren zich niet dat teleurstelling adequate planning vereist. Het gevolg is dat hun onbewustzijn rekening houdt met allerlei zaken die mis kunnen gaan. Door deze focus op het negatieve wordt dat vaak nog waargemaakt ook! Met deze techniek transformeer je deze onbewust geplande negativiteit naar bewust veroorzaakte kracht en ontspanning.

9)Antwoord krijgen op grote levensvragen. Er is niet iemand die je zomaar alle antwoorden op je grote levensvragen kan geven. Maar met deze tijdslijntechniek lukt het wel om op wonderbaarlijke wijze een antwoord te krijgen. Het is alleen niet gegarandeerd dat het antwoord je aanstaat, maar een antwoord krijg je.

10)Jezelf programmeren voor spontane genezing. Als je ziek bent en zeker als je ernstig of chronisch ziek bent of erger nog opgegeven bent, dan kan NLP je niet genezen. Maar NLP kan er wel voor zorgen dat je goed met de situatie omgaat, je je beter voelt dan gezien de omstandigheden verwacht kan worden en dat je voor jezelf de kans op spontane genezing vergroot.

In totaal nemen deze 10 tracks meer dan 75 minuten in beslag.

Maak hier je keuze voor welke producten je wilt bestellen en klik daarna op de onderstaande "Add to Bag" button:Tijd heelt alle wonden wanneer je met NLP en tijdslijnen werkt

€18.76
De CD "Tijd heelt alle wonden: wanneer je met NLP en tijdslijnen werkt" is ook bij elke boekhandel of online boekwinkel te bestellen onder ISBN nummer: 9789460510281 als je dat prettiger vindt, maar ik waardeer het zeer wanneer je hem via mij bestelt.

Klik op de "Add to Bag" button om je keuze direct te bestellen via iDeal, Mastercard, Visa, Paypal, of gewoon eerst een rekening thuis gestuurd te krijgen.
betaalmethode
Categories: NLP & Enneagram boeken, CD's en DVD's

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.