Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een in de jaren zeventig ontwikkelde technologie die je gebruikt om effectief je brein te gebruiken en excellent te communiceren. Omdat NLP een meta-discipline is waarmee je andere vakgebieden in kaart brengt, zijn er vele toepassingsgebieden waar NLP gebruikt wordt. De bekendste voorbeelden zijn: het oplossen van problemen, communicatie en sales. NLP is een soort handleiding voor een plezierig, ontspannen en effectief leven. Vandaar dat steeds meer mensen NLP leren. De redenen dat mensen dat doen zijn a) zelfontwikkeling, b) beter omgaan met andere mensen en c) verder komen in de wereld.

Om zelf te ervaren wat je met NLP kan, is er het volgende stappenplan:

1) Vraag het gratis rapport Hoe stop je negatieve gevoelens op. Dit rapport is weliswaar bedoeld om problemen op te lossen, maar het is een laagdrempelige manier om ervaring op te doen met NLP.
2) Bekijk de gratis demonstraties video's die de NLP technieken verder uitleggen.
3) Wanneer je meer wilt weten over de NLP opleiding kan je het beste het gratis rapport: Verken de NLP opleiding opvragen

4) Voor een complete beschrijving van NLP, schaf het boek Brein Training en combinatie met de Leer je goed voelen CD aan.
5) Wil je direct ervaren hoe een NLP seminar werkt, ga dan naar de Intensieve NLP Clinic
6) Ben je klaar om aan de NLP opleiding te beginnen, dan vind je hier alle informatie over de NLP Practitioner
Categories: NLP FAQ

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.