Ik vind het altijd leuk om maanden soms een jaar later te horen hoe het met de deelnemers aan de NLP opleiding is gegaan. Hier is een bijzondere reactie van een van de deelnemers van vorig jaar:

"Sinds 2007 ben ik ernstig ziek. Tijd lang levensbedreigend en men had de hoop opgegeven. Gelukkig ik niet. Want ik ben er nog en het gaat relatief goed. In 2008 heb ik de practitioner bij jou gedaan met veel plezier en het gaf mij ook voldoening om te merken dat het niet alleen bij mij effect opleverde maar ook bij mijn omgeving.

Eind december ben ik weer erg ziek geworden en in het ziekenhuis beland. Met behulp van meditatie is het mij gelukt om de fysieke pijn niet mijn leven te laten beheersen en met behulp van NLP is het me gelukt om de nare ervaringen: van weer prikken, pijnlijke onderzoeken, angstige, boze, verdrietige etc emoties te verkleinen of zelfs weg te werken.

Vooral de omkeer techniek en het zwart/wit terugspoelen en het herleven van fijne/gezonde momenten hebben mij enorm geholpen om alle maanden in het ziekenhuis op een heel andere manier te beleven en te verwerken. Grappig genoeg had het ook effect op het team van specialisten wat mij behandelt. Zij dachten dat ik de ernst van de situatie niet helemaal doorhad. Heb hen verteld en laten zien wat ik doe en...ze vonden het een eye opener.

Daarnaast heb ik met een aantal zaalgenoten NLP oefeningen gedaan zodat ook zij meer ontspannen en vaak met wat minder naar gevoel hun ziekte proces
doorlopen. Ik word er helemaal blij van dat het werkt."
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.