Naar aanleiding van de afgelopen NLP Practitioner opleiding kreeg ik de volgende reactie van een van de deelnemers.

"Beste Joost,

Het is nu 2 weken geleden en nog steeds voel ik dat er stap voor stap kleine en grotere veranderingen in mijn kijk op mijn wereld plaatsvinden. Mijn visie op mensen om mij heen is anders dan voorheen. Ik kan meer open en zonder bescherming een situatie in stappen met de wetenschap dat ik nergens bang voor hoef te zijn en dat is heel fijn! Door de wetenschap altijd in staat zijn me gewoon goed te voelen zijn er barrières verdwenen om te durven kijken en voelen wat er om me heen speelt! Daar word ik meer en meer blij van! Intussen dienen zich steeds meer mensen aan die ik toch steeds weer een klein zetje mee kan geven om beter met hun problemen om te leren gaan en het leven net even leuker te vinden. In elk geval heeft deze training mij een enorme boost gegeven in mijn zelfvertrouwen en net het laatste duwtje in mijn rug om de praktijk die ik aan het opbouwen ben nu werkelijk vorm te geven!

Dank je wel Joost, ik ben een nog blijer mens nu!!

Lieve groeten

Rina"


En naar aanleiding van de afgelopen NLP Master opleiding kreeg ik ook nog deze reactie:

"Hoi Joost

Heb de NLP Masteropleiding als enorm inspirerend, humorvol en creatief ervaren. Je aandacht voor ons, je duidelijke uitleg en je geduld, als we het toch nog vragen hadden, was geweldig! En wat kan jij heerlijk 'onconventioneel' zijn en mij daardoor aan 't denken zetten, wat ik zo graag doe.
Ik ging elke keer met veel zin naar Amsterdam en kwam voldaan, enthousiast en vol energie weer thuis. Jammer dat het voorbij is!
Bedankt Joost.

Sonja Hoek-Hartog

www.kominbalans.nu"


Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.