Naar aanleiding van de afgelopen NLP Practitioner opleiding kreeg ik de volgende reacties van nog twee deelnemers:

Beste Joost,

Ben nog aan het nagenieten van het afgelopen weekend. Het was het laatste weekend van een voor mij zeer waardevolle investering, dit met het oog op de vele mogelijkheden en kansen die NLP mij biedt…………

Het heeft voor mij al veel gebracht, buiten de technieken die je leert om je goed te voelen, ervaar ik ook een andere manier van beleven en kijken. Je kijk op zaken wordt anders, ik ervaar een veel groter vertrouwen in dat wat op mijn pad komt en bespeur een gigantische energie en drive in mezelf. Iets wat gezien mijn persoonlijke omstandigheden de laatste tijd wel anders was. Daar zit hem ook de winst, op de een of andere manier komen zaken niet meer zo hard binnen.

Ik heb hier voor mezelf veel leermomenten uitgehaald en zie hier veel mogelijkheden in, ook naar werksituatie toe. Het leven neemt een heel duidelijke wending aan, ik zie mogelijkheden die ik voor onmogelijk heb gehouden.

Verheug me al op de Master komend voorjaar, al moet ik eerlijk zeggen dat het symposium van Richard Bandler in Mei in combinatie met de Master meer dan aanlokkelijk voor me is.

Joost bedankt

Monique

Beste Joost,

Ik heb een geweldige NLP-practitionertraining bij je gehad. Ontzettend gelachen en serieus gewerkt, maar wel altijd ontspannen en met een goed gevoel. De cursusweekenden waren iedere keer weer uitermate intensieve en inspirerende ervaringen. Ik heb geleerd dat ik problemen in het dagelijks leven met betere oplossingen te lijf kan gaan. Het is prettig om altijd een goed gevoel te kunnen opwekken en ook wanneer de dingen niet precies zo gaan als je het graag wil, je toch niet te laten meesleuren in een negatief gevoel, maar te weten dat je tools en vaardigheden in huis hebt om rustig en vol vertrouwen die zaken het hoofd te bieden. De training heeft mijn leven verrijkt en dat heeft weer invloed op de mensen om mij heen. Als iedereen dat nou eens had, wat een mogelijkheden gaf dat voor de wereldvrede!

Joost, hartelijk dank, het ga je goed.


Jet
Categories: Ervaringen met NLP

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.