Het moeilijkste deel van mijn werk is mensen overtuigen zich te laten helpen. Ik vraag mensen niet om mij zo maar te geloven, maar om met privé sessies risicovrij zelf te ervaren hoe goed NLP werkt. Dat is de reden dat ik clienten soms vraag of ze hun ervaringen op papier willen zetten zodat andere mensen kunnen zien hoe makkelijk zij van hun problemen af kwamen.

Kijk, ik kan niet van tevoren garanderen dat het werkt. Maar het werkt bij zo veel mensen goed, dat ik werk op basis van resultaten. Dat betekent dat als een client tijdens de sessies vindt dat de privé NLP training en coaching voor angst, depressie of woede voor hem of haar niet werkt, hi of zij geen rekening krijgt en niets hoeft te betalen.

Ik heb het overzicht van de reacties op mijn werk vernieuwd zodat het overzichtelijker is geworden.
Categories: NLP

1 Trackback

Trackback specific URI for this entry

No comments

Add Comment

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.